- ارسالیها
- 1,626
- پسندها
- 1,758
- امتیازها
- 17,973
- مدالها
- 2
- نویسنده موضوع
- #1
چگونه میتوان خطر ابتلا به سرطان را کاهش داد؟ یافتههای محققان سرطانشناسی نشان میدهد رژیم غذایی گیاهخواری احتمال ابتلا به سرطان را تا ۴۰ درصد کاهش میدهد. در این رژيمغذایی گوشت و فرآوردههای دامی حذف میشود و محصولات گیاهی جایگزین آن میگردد. با حذف گوشت، میزان پروتئین بدن کاهش مییابد. کمبود پروتئین با درد عضلانی، ضعف جسمانی و اختلال در خواب همراه است. برای جلوگیری از بروز این علائم باید از منابع پروتئین گیاهی و غیرگوشتی استفاده کرد. در این مقاله ۱۵ منبع پروتئین گیاهی و غیرگوشتی معرفی شده است.
۱. عدس (۲۶ گرم پروتئین در هر ۱۰۰ گرم)...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.