SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 23/9/20 نویسنده موضوع #1 قول بده که خواهی آمد اما هرگز نیا! اگر بیایی همه چیز خراب میشود دیگر نمیتوانم اینگونه با اشتیاق به دریا و جاده خیره شوم من خو کردهام به این انتظار به این پرسه زدنها در اسکله و ایستگاه اگر بیایی من چشم به راه چه کسی بمانم؟ "رسول یونان" امضا : SAN.SNI
قول بده که خواهی آمد اما هرگز نیا! اگر بیایی همه چیز خراب میشود دیگر نمیتوانم اینگونه با اشتیاق به دریا و جاده خیره شوم من خو کردهام به این انتظار به این پرسه زدنها در اسکله و ایستگاه اگر بیایی من چشم به راه چه کسی بمانم؟ "رسول یونان"
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 23/9/20 نویسنده موضوع #2 قطار میرود تو میروی تمام ایستگاه میرود و من چقدر سادهام که سالهای سال در انتظار تو کنار این قطار ایستادهام و همچنان به نردههای ایستگاه رفته تکیه دادهام "قیصر امینپور " امضا : SAN.SNI
قطار میرود تو میروی تمام ایستگاه میرود و من چقدر سادهام که سالهای سال در انتظار تو کنار این قطار ایستادهام و همچنان به نردههای ایستگاه رفته تکیه دادهام "قیصر امینپور "
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 23/9/20 نویسنده موضوع #3 این چند ماه که منتظرت بودم به اندازه چند سال نگذشت به اندازه همین چند ماه گذشت اما فهمیدم ماه یعنی چه روز یعنی چه لحظه یعنی چه این چند ماه گذشت و فهمیدم گذشتن، زمان، انتظار یعنی چه "افشین یداللهی" امضا : SAN.SNI
این چند ماه که منتظرت بودم به اندازه چند سال نگذشت به اندازه همین چند ماه گذشت اما فهمیدم ماه یعنی چه روز یعنی چه لحظه یعنی چه این چند ماه گذشت و فهمیدم گذشتن، زمان، انتظار یعنی چه "افشین یداللهی"
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 23/9/20 نویسنده موضوع #4 تو و اشتیاقِ پُرصداقتِ تو من و خانهمان میزی و چراغی... آری در مرگآورترین لحظهی انتظار زندگی را در رؤیاهای خویش دنبال میگیرم در رؤیاها و در امیدهایم! "احمد شاملو" امضا : SAN.SNI
تو و اشتیاقِ پُرصداقتِ تو من و خانهمان میزی و چراغی... آری در مرگآورترین لحظهی انتظار زندگی را در رؤیاهای خویش دنبال میگیرم در رؤیاها و در امیدهایم! "احمد شاملو"
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 23/9/20 نویسنده موضوع #5 در انتظار توام در چنان هوایی بیا که گریز از تو ممکن نباشد تو تمام تنهاییهایم را از من گرفتهای خیابانها بی حضور تو راههای آشکار جهنماند "محمد شمس لنگرودی" امضا : SAN.SNI
در انتظار توام در چنان هوایی بیا که گریز از تو ممکن نباشد تو تمام تنهاییهایم را از من گرفتهای خیابانها بی حضور تو راههای آشکار جهنماند "محمد شمس لنگرودی"
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 29/9/20 نویسنده موضوع #6 بی تو نه بوی خاک نجاتم داد نه شمارش ستارهها تسکینم چرا صدایم کردی چرا؟ سراسیمه و مشتاق سی سال بیهوده در انتظار تو ماندم و نیامدی نشان به آن نشان که دو هزار سال از میلاد مسیح میگذشت و عصر عصر والیوم بود "حسین پناهی" امضا : SAN.SNI
بی تو نه بوی خاک نجاتم داد نه شمارش ستارهها تسکینم چرا صدایم کردی چرا؟ سراسیمه و مشتاق سی سال بیهوده در انتظار تو ماندم و نیامدی نشان به آن نشان که دو هزار سال از میلاد مسیح میگذشت و عصر عصر والیوم بود "حسین پناهی"
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 29/9/20 نویسنده موضوع #7 به یاد سلام تو لبانم همیشه ترند و در انتظار گامهایت چشمانم را در امتداد کوچه وجب به وجب کاشته ام ای سادهترین! از کدامین خیال عبور میکنی؟ راهی را نشانم بده برای تو سبز ماندهام! "یاشار عبدالملکی" امضا : SAN.SNI
به یاد سلام تو لبانم همیشه ترند و در انتظار گامهایت چشمانم را در امتداد کوچه وجب به وجب کاشته ام ای سادهترین! از کدامین خیال عبور میکنی؟ راهی را نشانم بده برای تو سبز ماندهام! "یاشار عبدالملکی"