- ارسالیها
- 10,051
- پسندها
- 23,222
- امتیازها
- 78,373
- مدالها
- 55
- نویسنده موضوع
- #1
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تبعات اقتصادی ناشی از کرونا، منجر شده بین ۱۵ تا ۳۵ درصد خانوارها در استانهای کشور، مصرف اقلام غذایی را حذف کرده یا کاهش دهند.
زهرا عبداللهی در اجلاس غیرحضوری روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور، درخصوص تغذیه در دوران کرونا، اظهار کرد: به دلیل تبعات اقتصادی ناشی از کرونا، بحث ناامنی تغذیه و سوءتغذیه بیشتر خواهد شد.
وی درخصوص اقدامات و سیاست های تغذیه ای وزارت بهداشت در دوران کرونا، بیان کرد: در حال حاضر، مادران باردار و کودکان زیر پنج سال مبتلا به سوءتغذیه فقیر شناسایی شده و به سازمان های...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.