گوناگون دستو پخت چند غذای ساده با اسفناج

  • نویسنده موضوع Gԋαȥαʅ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 346
  • کاربران تگ شده هیچ

Gԋαȥαʅ

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
5/12/17
ارسالی‌ها
1,639
پسندها
1,775
امتیازها
17,973
مدال‌ها
2
سطح
6
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
دستور شماره‌ی یک: تخم‌مرغ پخته و اسفناج
1-12.jpg


زمان موردنیاز: ۲۵ دقیقه

تعداد نفرات: ۴ نفر

مواد لازم:

شش لیوان پر از اسفناجِ به‌هم‌فشرده، دو قاشق غذاخوری گوجه‌ی خشک‌شده، یک عدد پیازچه‌ی خردشده، دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل، چهار عدد تخم‌مرغ، سی گرم پنیر خام، یک قاشق چای‌خوری ادویه‌ی ایتالیایی یا معمولی، نمک دریایی و فلفل سیاه به‌مقدار لازم.

نحوه‌ی آماده‌سازی:

فر را پیشاپیش تا ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت [تقریبا معادل ۲۰۵ درجه‌ی سانتی‌گراد] گرم کنید. در ماهیتابه روغن نارگیل را با شعله‌ی ملایم حرارت دهید. پیازچه را به آن اضافه کنید و آن را حدود دو دقیقه در روغن بپزید. اسفناج را اضافه کنید و ۱۵الی۱۸ دقیقه‌ی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gԋαȥαʅ

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
5/12/17
ارسالی‌ها
1,639
پسندها
1,775
امتیازها
17,973
مدال‌ها
2
سطح
6
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
دستور شماره‌ی دو: اسفناج یونانی
11-3.jpg


زمان موردنیاز: ۱۰ دقیقه

تعداد نفرات: ۲الی۴ نفر

مواد لازم:

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک‌ونیم پیاز قرمز خردشده به‌صورت حلقه‌های باریک، یک کیلو اسفناج تازه که ساقه‌هایش گرفته و شسته شده باشد، یک‌ونیم قاشق چای‌خوری خلال پوست لیموترش، نمک دریا، فلفل سیاه، ۴٫۱ فنجان پنیر فتای بز به‌شکل رنده‌شده

نحوه‌ی آماده‌سازی:

ماهیتابه‌ی بزرگ درداری را روی حرارت متوسط یا بالا بگذارید و درصورتی‌که ماهیتابه‌ی بزرگ ندارید، تمام مواد لازم را نصف کنید. روغن و پیاز را اضافه کنید. سرخ‌کردن را تا نرم‌شدن پیاز ادامه دهید. پس‌ازاین، اسفناج را اضافه کنید و به‌مدت ۲الی۳ دقیقه آن را تفت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gԋαȥαʅ

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
5/12/17
ارسالی‌ها
1,639
پسندها
1,775
امتیازها
17,973
مدال‌ها
2
سطح
6
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
دستور شماره‌ی سه: سالاد اسفناج با گردو و انبه
7-3.jpg


زمان موردنیاز: ۱۰ دقیقه

تعداد نفرات: ۶ نفر

مواد لازم:

۷۵۰ گرم اسفناج تازه، دو فنجان کلم برگ تازه، ۵۰۰ گرم سالاد کاهو و سبزیجات، یک عدد پیاز قرمز خردشده به‌صورت حلقه‌های باریک، دو عدد انبه (بدون پوست و هسته) که به‌صورت حلقه‌ای برش خورده باشند، دو فنجان شاه‌توتِ تازه، یک‌ونیم فنجان گردو، دو عدد انبه‌ی رسیده (بدون پوست و هسته) که با مخلوطکن له شده و پوره‌ی آن به‌اندازه‌ی ۳٫۱ فنجان شود، دو قاشق غذاخوری آب‌پرتقال، یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو، دو قاشق غذاخوری سرکه‌ی سیب، دو حبه سیر ریزشده، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری عسل، یک قاشق چای‌خوری نمک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا