- نویسنده موضوع
- #1
با جستوجوی ساده در فضای اینترنت و مرور غذاهای چینی خواهید دید که در میان فهرست غذاهای چینی کمتر غذایی پیدا میشود که ذرت میان مواد اولیه غذا و جزو چاشنیهای ضروری غذا نباشد. چینیها برخلاف ما ایرانیها که در اغلب وعدههای غذایی برنج در میان سفره غذا دیده میشود، ذرت را به عنوان یکی از مواد مغذی و فراموشنشدنی در وعدههای غذایی خود مصرف میکنند. آنها حتی اگر از دانههای طلایی ذرت برای پخت و پز غذای اصلی استفاده نکنند از این دانه های طلایی برای تهیه پیش غذا یا دسر حتما استفاده میکنند. باوری قدیمی در چین وجود دارد که اگر ذرت در وعدههای غذایی دختران چینی وجود داشته باشد علاوه بر آنکه آنها دخترانی زیبا با پوستهای شاداب و با طراوت میشوند، در آینده مادرانی میشوند که میتوانند فرزندانی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.