- ارسالیها
- 3,294
- پسندها
- 13,427
- امتیازها
- 45,473
- مدالها
- 26
- نویسنده موضوع
داشت: تمام فدراسیونهای ورزشی با تلاشهای شبانهروزی استانها به نتیجه میرسند و ما هم از این قاعده مستثنی نیستیم. ما همیشه ارتباط خوبی با استانهای خود داشتهایم و حتی در این شرایط کرونا و در مجامعی که تک کاندیدا هستند هم خودم حضور پیدا میکنم تا از آخرین شرایط هیئت باخبر شوم.
وی افزود: وقتی کار به صورت تیمی انجام شود قطعا نتیجه بهتری میدهد و ما همیشه از نظرات دوستان خود استفاده کردیم و امیداوارم بتوانیم تا پایان دوره مدیریت چهار ساله خودم عملکرد قابل قبولی بر جای بگذارم.
رئیس فدراسیون بوکس تصریح کرد: پخش مسابقات بوکس از رسانه ملی، راهاندازی بوکس نیروهای مسلح و کارگری از آرزوهای بوکس ایران بود که به بار نشست. کسب دوبرابری سهمیه المپیک نسبت به دوره گذشته و اعزام تمام تیمهای...
وی افزود: وقتی کار به صورت تیمی انجام شود قطعا نتیجه بهتری میدهد و ما همیشه از نظرات دوستان خود استفاده کردیم و امیداوارم بتوانیم تا پایان دوره مدیریت چهار ساله خودم عملکرد قابل قبولی بر جای بگذارم.
رئیس فدراسیون بوکس تصریح کرد: پخش مسابقات بوکس از رسانه ملی، راهاندازی بوکس نیروهای مسلح و کارگری از آرزوهای بوکس ایران بود که به بار نشست. کسب دوبرابری سهمیه المپیک نسبت به دوره گذشته و اعزام تمام تیمهای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.