متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

بزرگان تاریخ محمد عبدالباسط

• نویسنده موضوع روحـــناهی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 169
  • کاربران تگ شده هیچ

روحـــناهی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
33

ارسالی‌ها
1,417
پسندها
26,191
امتیازها
47,103
مدال‌ها
56
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
عبدالباسط محمد عبدالصمد (زاده ۱۹۲۷- درگذشته ۱۹۸۸) از قاریان بزرگ قرآن در مصر;که توانایی خاص در قرائت قرآن با صوت خوش داشت. او از چهار حافظ بزرگ قرآن در مصر به شمار می‌رود. عبدالباسط همچنین اولین نفر در انجمن قاریان در مصر بوده‌است. عبدالباسط در سراسر جهان طرفداران و مقلدان فراوانی دارد.
چکیده ای از بیوگرافی عبدالباسط :

عنوان: عبدالباسط محمد عبدالصمد

زاده: ۱۹۲۷

ارمنت، ارمنت، مصر

درگذشت: ۳۰ نوامبر ۱۹۸۸

۹ آذر ۱۳۶۷

قاهره، مصر

شغل: قاری قرآن

شناخته‌شده برای: قرائت قرآن

دین: اسلام سنی

فرزندان: یاسر، هشام و طارق

امضا : روحـــناهی

روحـــناهی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
33

ارسالی‌ها
1,417
پسندها
26,191
امتیازها
47,103
مدال‌ها
56
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
در سال ۱۹۵۱ عبدالباسط به رادیو مصر رفت. او پس از به دست آوردن شهرتی که در طول چند ماه بدست آورده بود به قاهره مهاجرت کرد. با ملحق شدن عبدالباسط به رادیو استقبال مردم در مصر برای خرید گیرنده‌های رادیوئی زیاد شد و در اکثر خانه‌ها گسترش یافت.

زندگینامه عبدالباسط,عبدالباسط,قران عبدالباسط عبدالصمد
عکس عبدالباسط عبدالصمد

شهرت عبدالباسط:

عبدالباسط در ماه رمضان یا غیر رمضان به کشورهای خارجی برای برگزاری محافل قرآنی یا دعوت‌هایی که از او می‌شد مسافرت می‌کرد. عبدالباسط در سفر به جاکارتا در کشور اندونزی در بزرگترین مساجد آنجا به تلاوت قرآن پرداخت. در یکی از مساجد بیش از ۲۵۰ هزار نفر تا صبح در حالی که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر

روحـــناهی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
33

ارسالی‌ها
1,417
پسندها
26,191
امتیازها
47,103
مدال‌ها
56
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
عبدالباسط عبدالصمد,عبدالباسط,زندگینامه عبدالباسط
عبدالباسط از چهار حافظ بزرگ قرآن در مصر به شمار می‌رود

بیوگرافی عبدالباسط:

عبدالباسط محمد عبدالصمد در سال ۱۹۲۷ در روستای «المزاعزه» یکی از توابع شهر ارمنت در استان قنا در جنوب مصر به دنیا آمد. نسب خانوادگی وی از کردهای مهاجری می‌باشد که به هنگام لشکرکشیهای صلاح الدین ایوبی به همراه وی به تعداد کثیری از ترکیه به مصر مهاجرت کردند. پدرش عبدالصمد یکی از مدرّسین حفظ و تجوید قرآن کریم بود. عبدالباسط در ۶ سالگی به مکتب القرآن در ارمنت رفت. در ۱۰ سالگی حافظ کل قرآن شد. پس از اینکه عبدالباسط به سن ۱۲ سالگی رسید از هر شهر و روستا در استان قنا و مخصوصاً از...

آخرین ویرایش توسط مدیر

روحـــناهی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
33

ارسالی‌ها
1,417
پسندها
26,191
امتیازها
47,103
مدال‌ها
56
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
عبدالباسط در اتوبیوگرافی خود می‌گوید: «من به ۱۴ ایالت از ایالات آمریکا که در آنها مراکز مسلمین وجود داشت سفر کرده‌ام که تعداد زیادی از مسلمین در این مراکز هستند. از تفضل خدا، در همه کشورها موفق بودم. در لوس آنجلس ۶ نفر پس از شنیدن تلاوت قرآن کریم اسلام آوردند؛ در اوگاندا ۹۲ نفر. در آنجا دو مجلس داشتم: در یکی ۷۲ نفر از آنها و بقیه در مجلس دوم اسلام آوردند. حتی یک خانم گوینده تلویزیون همراه من بود که در آخرین روز خواست دستم را ببوسد و من متأثر شدم ولی نپذیرفتم. عبدالباسط تقاضا کرد به حج برود. به اوگاندائی‌ها گفتم اگر اجازه بدهید، بگذارید این خانم امسال به مسافرت حج برود. پس از آن، خواست که نامش را تغییر دهد، من نام" آمنه" را برایش انتخاب کردم.» یاسر فرزند عبدالباسط نقل می‌کند: «روزهای شنبه...

عقب
بالا