- ارسالیها
- 3,294
- پسندها
- 13,427
- امتیازها
- 45,473
- مدالها
- 26
- نویسنده موضوع
سید مهدی ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره برگزاری اردوی تیم ملی بوکس جوانان به میزبانی سنندج، اظهار داشت: اولین مرحله اردوی تیم ملی جوانان با حضور ۲۰ بوکسور برتر سراسر کشور برای آمادهسازی رقابتهای قهرمانی جهان، از ۱۹ مهر ماه آغاز و تا روز دوم آبان ماه در سنندج برگزار خواهد شد. در این مرحله از اردو نیز چهار بوکسور استان کردستان در تمرینات حضور دارند.
وی در پاسخ به این سوال که چطور از عهده هزینههای برپایی اردو با تعداد زیاد نفرات برمیآیند، گفت: به طور حتم برگزاری اردوهای تیم ملی بسیار سنگین و هزینهبر است. ولی برای کمک به ورزش بوکس ایران هر کمکی از دستم بربیاید انجام خواهم داد. همچنین علاقمندان و دوستان زیادی در استان کردستان دارم که برای برپایی اردو به من و...
وی در پاسخ به این سوال که چطور از عهده هزینههای برپایی اردو با تعداد زیاد نفرات برمیآیند، گفت: به طور حتم برگزاری اردوهای تیم ملی بسیار سنگین و هزینهبر است. ولی برای کمک به ورزش بوکس ایران هر کمکی از دستم بربیاید انجام خواهم داد. همچنین علاقمندان و دوستان زیادی در استان کردستان دارم که برای برپایی اردو به من و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.