- ارسالیها
- 561
- پسندها
- 3,088
- امتیازها
- 17,473
- مدالها
- 11
- نویسنده موضوع
به گزارش خبرگزاری فارس، هلموت مارکو مدیر تیم ردبول به سباستین فتل راننده فراری پیشنهاد داد یک سال را از فرمول یک دوری کرده و از سال ۲۰۲۲ دوباره به میادین برگردد.
اوایل ماه می (اردیبهشت)، فراری عدم همکاری خود را برای فصل آینده با سباستین فتل اعلام کرد. با این اتفاق خیلیها بر این باور بودند که قهرمان ۴ دوره جهان کار خود را در فرمول یک پایان میدهد.
مارکو در گفتوگو با یک شبکه آلمانی اظهار داشت: من به فتل پیشنهاد دادم یک سال استراحت کند. او میتواند در این مدت خود را شارژ کرده و با انگیزه بیشتری برگردد تا برای فرصتهایی که در سال ۲۰۲۲ هست تمرکز کند. فکر میکنم در سال ۲۰۲۲ کسب چند سکو در دسترس باشد.
سباستین فتل تصمیم گرفت برای فصل آینده با تیم استون مارتین به رقابت بپردازد.
مدیر ردبول در...
اوایل ماه می (اردیبهشت)، فراری عدم همکاری خود را برای فصل آینده با سباستین فتل اعلام کرد. با این اتفاق خیلیها بر این باور بودند که قهرمان ۴ دوره جهان کار خود را در فرمول یک پایان میدهد.
مارکو در گفتوگو با یک شبکه آلمانی اظهار داشت: من به فتل پیشنهاد دادم یک سال استراحت کند. او میتواند در این مدت خود را شارژ کرده و با انگیزه بیشتری برگردد تا برای فرصتهایی که در سال ۲۰۲۲ هست تمرکز کند. فکر میکنم در سال ۲۰۲۲ کسب چند سکو در دسترس باشد.
سباستین فتل تصمیم گرفت برای فصل آینده با تیم استون مارتین به رقابت بپردازد.
مدیر ردبول در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.