- ارسالیها
- 10,048
- پسندها
- 23,225
- امتیازها
- 78,373
- مدالها
- 55
- نویسنده موضوع
- #1
یک متخصص تغذیه در خصوص توصیه های غذایی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان به معرفی منابع طبیعی مفید در این زمینه پرداخت.
سید ضیاءالدین مظهری گفت: عموم افراد جامعه با مصرف سبد غذایی اشتباه در معرض خطر ابتلا به سرطان ها هستند. سبد غذایی پر چرب و کم فیبر، نوشیدن نوشابه های گازدار از هر نوع و الکل، راه را برای افزایش رادیکال های آزاد و آمادگی بدن برای سرطان فراهم می کنند.
وی افزودد: مصرف آنتی اکسیدان هایی مانند سبزیجات، مغز دانه ها و پروتئین ها می تواند به شکل قابل توجهی از ابتلا به انواع سرطان ها جلوگیری کند. همچنین از مصرف ویتامین C که در سبزیجات و میوه ها به وفور یافت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.