- تاریخ ثبتنام
 - 25/6/20
 
- ارسالیها
 - 10,048
 
- پسندها
 - 23,075
 
- امتیازها
 - 78,373
 
- مدالها
 - 55
 
سطح 
                
    
    
    34
 - نویسنده موضوع
 - مدیرکل
 - #1
 
	یک متخصص تغذیه در خصوص توصیه های غذایی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان به معرفی منابع طبیعی مفید در این زمینه پرداخت.
سید ضیاءالدین مظهری گفت: عموم افراد جامعه با مصرف سبد غذایی اشتباه در معرض خطر ابتلا به سرطان ها هستند. سبد غذایی پر چرب و کم فیبر، نوشیدن نوشابه های گازدار از هر نوع و الکل، راه را برای افزایش رادیکال های آزاد و آمادگی بدن برای سرطان فراهم می کنند.
وی افزودد: مصرف آنتی اکسیدان هایی مانند سبزیجات، مغز دانه ها و پروتئین ها می تواند به شکل قابل توجهی از ابتلا به انواع سرطان ها جلوگیری کند. همچنین از مصرف ویتامین C که در سبزیجات و میوه ها به وفور یافت...
	
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.