- ارسالیها
- 1,726
- پسندها
- 25,255
- امتیازها
- 51,373
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
به گزارش خبرنگار توپ و تور گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال درباره حواشی اخیر این فدراسیون اظهار داشت: در انتخابات ریاست کنفدراسیون والیبال آسیا کشورهای ایران، امارات و کویت نامزد بودند. مدتی بعد مشخص شد که خانم ریتا از اندونزی هم در این انتخابات ثبت نام کرده است.
او افزود: کشورهای دیگر از جمله ایران، امارات و کویت ترجیح دادند تا میدان را برای ریتا باز کنند. به همین دلیل از انتخابات ریاست کنفدراسیون والیبال آسیا انصراف دادم.
رئیس فدراسیون والیبال خاطرنشان کرد: من نه برای ریاست آسیا مرکزی نامزد بودم و نه برای پست دیگری بلکه هدفم این بود که عضو هیئت رئیسه کنفدراسیون آسیا باشم و بتوانم اقدامات خوبی برای ایران رقم بزنم. تمام اتفاقاتی که رخ داد...
او افزود: کشورهای دیگر از جمله ایران، امارات و کویت ترجیح دادند تا میدان را برای ریتا باز کنند. به همین دلیل از انتخابات ریاست کنفدراسیون والیبال آسیا انصراف دادم.
رئیس فدراسیون والیبال خاطرنشان کرد: من نه برای ریاست آسیا مرکزی نامزد بودم و نه برای پست دیگری بلکه هدفم این بود که عضو هیئت رئیسه کنفدراسیون آسیا باشم و بتوانم اقدامات خوبی برای ایران رقم بزنم. تمام اتفاقاتی که رخ داد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.