- ارسالیها
- 10,051
- پسندها
- 23,223
- امتیازها
- 78,373
- مدالها
- 55
- نویسنده موضوع
- #1
دانشمندان "دانشگاه تافتس" آمریکا در مطالعه اخیرشان اظهار کردهاند علت بوی نامطبوع "پنیر" این است که این خوراکی به میکروبها کمک میکند تا با باکتریهایی که سبب رسیدن آن میشوند، در ارتباط باشند.
محققان دانشگاه تافتس کشف کردند که این باکتریها به ترکیبات آلی فرار(VOC) که توسط قارچها در پوسته تولید شده و در هوا آزاد میشوند، پاسخ میدهند و طعمهای خوشمزهای را که در پنیر یافت میشود،تولید میکنند. ترکیبی از باکتریها، مخمرها و قارچها در عطر و طعم پنیر نقش بسیار مهمی دارند، بنابراین کارشناسان میگویند کشف چگونگی کنترل اکوسیستم میکروبی یک موفقیت در هنر تولید پنیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.