- ارسالیها
- 3,294
- پسندها
- 13,427
- امتیازها
- 45,473
- مدالها
- 26
- نویسنده موضوع
پریسا بهزادی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره غیبتش در مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون دوومیدانی اظهار داشت: من از زمان برگزاری مجمع بیخبر بودم و به همین دلیل هم روز قبل از برگزاری آن به مسافرت رفتم. صبح روز دوشنبه یعنی دو، سه ساعت مانده به مجمع از این موضوع باخبر شدم و به دلیل آنکه در تهران نبودم، مجبور شدم به صورت آنلاین در مجمع حضور داشته باشم.
وی افزود: پس از اطلاع از زمان مجمع بلافاصله با دبیر فدراسیون تماس گرفتم و او به من گفت که به دلیل مشغله فراوان، نامه برگزاری به دستم نرسیده است. ای کاش تصاویری از اعضای آنلاین مجمع گرفته میشد تا مشخص شود که من هم جزو آن نفرات بودم.
نایب رئیس بانوان فدراسیون دوومیدانی در واکنش به این موضوع که آیا عدم اطلاعرسانی به موقع...
وی افزود: پس از اطلاع از زمان مجمع بلافاصله با دبیر فدراسیون تماس گرفتم و او به من گفت که به دلیل مشغله فراوان، نامه برگزاری به دستم نرسیده است. ای کاش تصاویری از اعضای آنلاین مجمع گرفته میشد تا مشخص شود که من هم جزو آن نفرات بودم.
نایب رئیس بانوان فدراسیون دوومیدانی در واکنش به این موضوع که آیا عدم اطلاعرسانی به موقع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.