- ارسالیها
- 1,375
- پسندها
- 8,685
- امتیازها
- 28,673
- مدالها
- 20
- نویسنده موضوع
سجاد محرابی، بوکسور ملیپوش بعد از سالها افتخارآفرینی برای ایران، حالا میخواهد در رینگ حرفهای پرچم ایران را به اهتزاز درآورد. با مبارزه برای تیم boxrec. او یک ماهی است که همراه تینا آخوندتبار در بلاروس تمرین میکند تا دوشنبه بعد از سه سال با اولین حریف حرفهایاش مبارزه کند. محرابی البته سودای برگشت به تیم ملی بوکس را دارد.
مدت زیادی است که از سجاد محرابی بوکسور سابق تیم ملی خبری نیست، از تیم ملی برای همیشه خداحافظی کردهای؟
نه، من از تیم ملی بوکس خداحافظی نکردهام و قطعاً بعد از موفقیت در مسابقات حرفهای به تیم ملی برمیگردم اما فعلاً در مسابقات حرفهای با تیم boxrec قرارداد سه ساله دارم و دوشنبه هفته آینده اولین مبارزهام را برای این تیم انجام میدهم. البته قرار بود...
مدت زیادی است که از سجاد محرابی بوکسور سابق تیم ملی خبری نیست، از تیم ملی برای همیشه خداحافظی کردهای؟
نه، من از تیم ملی بوکس خداحافظی نکردهام و قطعاً بعد از موفقیت در مسابقات حرفهای به تیم ملی برمیگردم اما فعلاً در مسابقات حرفهای با تیم boxrec قرارداد سه ساله دارم و دوشنبه هفته آینده اولین مبارزهام را برای این تیم انجام میدهم. البته قرار بود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.