- ارسالیها
- 10,048
- پسندها
- 23,227
- امتیازها
- 78,373
- مدالها
- 55
- نویسنده موضوع
- #1
![5fb254bd27c15_5fb254bd27c18 5fb254bd27c15_5fb254bd27c18](https://www.khabarfoori.com/bundles/data/images/5fb254bd27c15_5fb254bd27c18.jpg)
یک بررسی نشان داد که افرادی که به طور منظم از غذاهای دریایی و اسیدهای چرب امگا ۳ مشتق از گیاهان استفاده می کنند، خطر مرگ کمترِ ناشی از بیماری کرونر قلب را دارند.
اسیدهای چرب امگا ۳ دسته ای از چربی ها هستند که برای سلامتی ما ضروری هستند. این چربی ها به سه شکل اصلی وجود دارند:
اسید آلفا-لینولنیک (ALA). این اسیدهای چرب در برخی از آجیل ها و دانه ها مانند گردو و دانه های چیا وجود دارد.
ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA). این اسیدهای چرب مانند ماهی آزاد و ماهی خال مخالی در ماهی یافت می شود.
اسید Docosahexaenoic (DHA). این اسیدهای چرب مانند ماهی شاه ماهی و ماهی ساردین در ماهی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.