متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

تغذیه دستور حریر بادام|7ماهگی

  • نویسنده موضوع Arefeh.h
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 248
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Arefeh.h

گوینده آزمایشی
سطح
31
 
ارسالی‌ها
1,964
پسندها
25,770
امتیازها
51,373
مدال‌ها
35
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد اصلی
بادام خام
۴ عدد
آب
۱ فنجان
شیر خشک (یا شیر مادر ۲ ق غ)
۱ پیمانه
آرد برنج
۱ قاشق غذا خوری


مغز بادام ها را در آب جوش خیس كنید بعد از سه تا پنج ساعت پوست آن را بگیرید و با هر وسیله ای كه در منزل دارید آن ها را كوبیده یا آسیاب نمائید تا نرم شوند بعد آرد برنج وبادام كوبیده شده را به شیر ( به طریقی كه در تهیه فرنی گفته شد ) اضافه كرده روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا به قوام مورد نظر برسد
 
امضا : Arefeh.h

Arefeh.h

گوینده آزمایشی
سطح
31
 
ارسالی‌ها
1,964
پسندها
25,770
امتیازها
51,373
مدال‌ها
35
  • نویسنده موضوع
  • #2
سایر نکاتحريره بادام(7 ماهگی)
برای سهولت كار و رعایت تنوع در غذای شیرخوار می توان یك روز در میان از فرنی و حریره بادام استفاده كرد.
نیازی به اضافه كردن شكر نیست.
تا 1سالگی نمك و شكر و به غذای نی نی اضافه نكنین مگر در مقادیر خیلی كم
به جای بادام از پسته نیز میتوان استفاده كرد كه بسیار خوشمزس البته بعد از یك سال
اول با یک دانه بادام شروع می کنیم. بعد تقریبا هر یه هفته یکبار یا هر ده روز یکبار، یک دانه بادام اضافه می کنیم.
 
امضا : Arefeh.h
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا