- ارسالیها
- 10,048
- پسندها
- 23,227
- امتیازها
- 78,373
- مدالها
- 55
- نویسنده موضوع
- #1
![5fb8e9c7e054a_2020-11-21_13-49 5fb8e9c7e054a_2020-11-21_13-49](https://www.khabarfoori.com/bundles/data/images/5fb8e9c7e054a_2020-11-21_13-49.jpeg)
مطالعه محققان در مورد انتقال کروناویروس از طریق میوه و سبزیجات تازه نشان می دهد که رشته «HCoV-۲۲۹E» کروناویروس به مدت بالغ بر ۳ روز بر روی خیار باقی مانده و قدرت بیماری زایی دارد.
تحقیقات محققان دانشگاه اتاوا کانادا بر روی بقا کروناویروس بر روی سطوح بیجان نشان میدهد که این ویروسها میتوانند به مدت چندین ساعت تا چند روز قابلیت بیماری زایی داشته باشند.
تاکنون هیچ اطلاعاتی در مورد بقا ویروسی بر روی محصولات تازه که معمولاً خام مصرف شده یا تحت حداقل میزان حرارت قرار میگیرند، وجود ندارد.
در این مطالعه، محققان مدت دوام کروناویروس را بر روی محصولات تازه خام مصرف...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.