- ارسالیها
- 2,194
- پسندها
- 21,078
- امتیازها
- 46,373
- مدالها
- 19
- نویسنده موضوع
- مدیر
گروه استانها- سرمربی تیم فوتبال پیکان گفت: به گروه داوری دیدارمان با ذوبآهن به خاطر شجاعت و جسارتی که در برگرداندن پنالتی داشتند و حق ذوبآهن را تضییع نکردند تبریک و خسته نباشید میگویم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهدی تارتار پس از تساوی یک - یک تیمش برابر ذوبآهن اصفهان در هفته سوم لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: بازی فیزیکی را شاهد بودیم و هر دو تیم برای کسب سه امتیاز وارد زمین شدند و فکر میکنم تیم ما بازی را بهتر آغاز کرد و به گل رسیدیم، اما خیلی زود گل تساوی را به خاطر عدم تمرکز دریافت کردیم. در ادامه بازی را کنترل کرده و موقعیت چندانی به ذوبآهن ندادیم. در مجموع عدالت اجرا شد و از تلاش بازیکنانم تشکر میکنم.
وی افزود: مهمترین موضوع در این بازی اجرای عدالت بود. به گروه داوری...
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهدی تارتار پس از تساوی یک - یک تیمش برابر ذوبآهن اصفهان در هفته سوم لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: بازی فیزیکی را شاهد بودیم و هر دو تیم برای کسب سه امتیاز وارد زمین شدند و فکر میکنم تیم ما بازی را بهتر آغاز کرد و به گل رسیدیم، اما خیلی زود گل تساوی را به خاطر عدم تمرکز دریافت کردیم. در ادامه بازی را کنترل کرده و موقعیت چندانی به ذوبآهن ندادیم. در مجموع عدالت اجرا شد و از تلاش بازیکنانم تشکر میکنم.
وی افزود: مهمترین موضوع در این بازی اجرای عدالت بود. به گروه داوری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.