- ارسالیها
- 342
- پسندها
- 14,979
- امتیازها
- 34,663
- مدالها
- 14
- نویسنده موضوع
يک کارشناس امور بینالملل، گفت: برخی از مخالفان برجام که اتفاقا در مجلس نیز حضور دارند، میخواهند در کنار اهداف تبلیغاتی خودشان، همان روند تخریبی علیه دولت را ادامه بدهند و بگویند دلواپسی ما از سیاست خارجه دولت بیجا نبوده و ترور شهید فخریزاده یکی از نتایج همین اقدامات است که البته این موضوعات هیچ ارتباطی با هم ندارند.
علی بیگدلی در گفتوگو با «انتخاب» با اشاره به مصوبه اخیر مجلس برای خروج از پروتکل الحاقی در واکنش به ترور شهید فخریزاده، گفت: این اقدام مجلس به هیچ عنوان نمیتواند به نفع مصالح و منافع کشور باشد. من فکر میکنم که این اقدام مجلس بیشتر یک اقدام عاطفی بود که به ظن خودشان بتوانند جامعه را آرام کنند وگرنه اصلا اقدام درستی و متناسبی با اتفاق تروریستی اخیر نبود. مضاف براینکه...
علی بیگدلی در گفتوگو با «انتخاب» با اشاره به مصوبه اخیر مجلس برای خروج از پروتکل الحاقی در واکنش به ترور شهید فخریزاده، گفت: این اقدام مجلس به هیچ عنوان نمیتواند به نفع مصالح و منافع کشور باشد. من فکر میکنم که این اقدام مجلس بیشتر یک اقدام عاطفی بود که به ظن خودشان بتوانند جامعه را آرام کنند وگرنه اصلا اقدام درستی و متناسبی با اتفاق تروریستی اخیر نبود. مضاف براینکه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش