- ارسالیها
- 5,063
- پسندها
- 70,100
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 34
- نویسنده موضوع
این روزها به رغم اجرای محدودیتهای کرونایی باز هم شاهد از دست رفتن روزانه بیش از ۲۰۰ نفر از هموطنانمان هستیم که اگر آیین نامههای بهداشتی رعایت نشوند باز هم شاهد افزایش این آمار به بالای ۴۰۰ نفر و حتی بیشتر نیز خواهیم بود، پس بیایم آیین شب یلدا را به سال بعد موکول کنیم.
اما آنچه مایه شگفتی است اینکه این روزها میبینیم که برخی که البته تعدادشان هم کم نیست، در تدارک جشنی برای طولانیترین شب سال هستند.
برای یافتن پاسخ این سوال که چرا برغم جولان ویروس کرونا هنوز برخی سعی میکنند با دور هم جمع شدن ضمن بی توجهی به دستورالعملها سختی را به کادر درمانی کشور تحمیل کنند راهی بازار خرم آباد شدم تا با مردمی که برای خریدن آجیل شب یلدا آمده بودند گفت و گو کنم.
حدود ١۴ عصر بود و به...
اما آنچه مایه شگفتی است اینکه این روزها میبینیم که برخی که البته تعدادشان هم کم نیست، در تدارک جشنی برای طولانیترین شب سال هستند.
برای یافتن پاسخ این سوال که چرا برغم جولان ویروس کرونا هنوز برخی سعی میکنند با دور هم جمع شدن ضمن بی توجهی به دستورالعملها سختی را به کادر درمانی کشور تحمیل کنند راهی بازار خرم آباد شدم تا با مردمی که برای خریدن آجیل شب یلدا آمده بودند گفت و گو کنم.
حدود ١۴ عصر بود و به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.