- ارسالیها
- 5,062
- پسندها
- 70,098
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 34
- نویسنده موضوع
مشکل سینماداران با تهیه کنندگان فیلم، داستان جدیدی نیست. مدت هاست که تهیه کنندگان از سینما داران میخواهند، طبق قانون بخشی از درآمد حاصل از فروش فیلمها را به تهیه کنندگان پرداخت کنند، اما این فرایند با مشکل انجام میشود. در روزهایی که سپری میکنیم، بدهی سینماداران به تهیه کنندگان بیشتر شده است.
مصطفی کیایی کارگردان سینما در خصوص تسویه نشدن بدهی سینماداران با تهیه کنندگان و زیانهای وارد شده به صاحبان آثار به خبرنگار ما گفت: سال گذشته فیلمم را در حالی اکران کردم که سینماها به مرز ورشکستگی رسیده بودند. با استقبال خوبی که مردم از فیلمم کردند، سینماها بار دیگر روشن شد و به گفته خود سینماداران این هنر جان دوبارهای گرفت. به عنوان کارگردان سینما، خدمتم را به این عرصه کردم، اما در این مسیر...
مصطفی کیایی کارگردان سینما در خصوص تسویه نشدن بدهی سینماداران با تهیه کنندگان و زیانهای وارد شده به صاحبان آثار به خبرنگار ما گفت: سال گذشته فیلمم را در حالی اکران کردم که سینماها به مرز ورشکستگی رسیده بودند. با استقبال خوبی که مردم از فیلمم کردند، سینماها بار دیگر روشن شد و به گفته خود سینماداران این هنر جان دوبارهای گرفت. به عنوان کارگردان سینما، خدمتم را به این عرصه کردم، اما در این مسیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.