- ارسالیها
- 5,063
- پسندها
- 70,100
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 34
- نویسنده موضوع
علی المعی، کارگردان نمایش «زنگیانه» در گفتوگو با خبرنگار ما درباره موضوع این نمایش گفت: «زنگیانه» روایت خواننده شیمیایی سر دشتی است که برادرش را گم کرده است. وی برای همین موضوع راهی شهر لندن میشود، اما به این شهر نمیرسد. هدف نمایش «زنگیانه» نشان دادن بمباران شیمیایی مردم بی گناه در سردشت است.
وی افزود: سالها از جنگ میگذرد و موضوع آن تکراری شده است. من بزرگ شده جنگ در کرمانشاه هستم و این اتفاق را به خوبی درک کرده ام. سعی کردم شیوه روایت نمایشم متفاوت از دیگر نمایشهای مربوط به دفاع مقدس باشد.
وی درباره داستان و شخصیت اصلی نمایش اظهار کرد: ما شخصیت اصلی را خواننده معلول انتخاب کردیم که بحران نبودنش بیشتر حس شود. این شخصیت در نمایش کم بینا است و دارای آبله، سرفه و سایر صدمات حاصل...
وی افزود: سالها از جنگ میگذرد و موضوع آن تکراری شده است. من بزرگ شده جنگ در کرمانشاه هستم و این اتفاق را به خوبی درک کرده ام. سعی کردم شیوه روایت نمایشم متفاوت از دیگر نمایشهای مربوط به دفاع مقدس باشد.
وی درباره داستان و شخصیت اصلی نمایش اظهار کرد: ما شخصیت اصلی را خواننده معلول انتخاب کردیم که بحران نبودنش بیشتر حس شود. این شخصیت در نمایش کم بینا است و دارای آبله، سرفه و سایر صدمات حاصل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.