- ارسالیها
- 524
- پسندها
- 344
- امتیازها
- 3,173
- مدالها
- 2
- نویسنده موضوع
خبرگزاری فارس: سیدجلال حسینی در خصوص وضعیت مصدومیتش که امروز در تمرین به وجود آمد گفت: در حین تمرین امروز پایم مورد ضربه مستقیم قرار گرفت که این موضوع باعث شد درد زیادی را تحمل کنم. با نظر کادر پزشکی و هماهنگی آقای برانکو به تمرین ادامه ندادم تا شرایطم حاد نشود، اما خوشبختانه وضعیتم بهتر شده و از فردا تمریناتم را با پرسپولیس ادامه خواهم داد.
وی در پاسخ به این سؤال که پس از قولهای فراوانی که از سوی مسئولان باشگاه نفت به طلبکاران این باشگاه داده شده آیا قدمی برای پرداخت طلبها انجام شده یا نه، ادامه داد: دیگر نمیدانیم باید صدای اعتراضمان را به کجا ببریم. خودمان هم خسته شدیم که این همه درباره مشکلات حرف زدیم اما هیچ اتفاقی هنوز رخ نداده است. برای خود من هم عجیب است که چرا کسی به...
وی در پاسخ به این سؤال که پس از قولهای فراوانی که از سوی مسئولان باشگاه نفت به طلبکاران این باشگاه داده شده آیا قدمی برای پرداخت طلبها انجام شده یا نه، ادامه داد: دیگر نمیدانیم باید صدای اعتراضمان را به کجا ببریم. خودمان هم خسته شدیم که این همه درباره مشکلات حرف زدیم اما هیچ اتفاقی هنوز رخ نداده است. برای خود من هم عجیب است که چرا کسی به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.