متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.
  • موارد قبل از ارسال عکس:

1- با توجه به چندین تذکر از کارگروه مصادیق مجرمانه (فیلترینگ) به عکس ها لطفا قبل ازارسال عکس دقت کنید که عکس ارسالی از نظر پوشش، مناسب باشد و برای سایت ایجاد مشکل ننماید. (بازبودن بالا تنه، پایین تنه، سرشانه ها)

2- در صورت مشاهده عکس های مورد دار بلافاصله گزارش را زده تا تیم یک رمان بررسی لازم را انجام دهند.

3- در صورت مشاهده عکس های مورد دار زیاد از یک کاربر، کاربر فوق مسدود و تمام پست های این شخص پاک خواهد شد.

4-دقت فرمایید که تعداد عکس های ارسالی در هر پست باید بین 3 تا 5 عکس باشد و تعداد ارسالی در هر تاپیک کمتر از 4 پست نباشد.

5-از ارسال هر گونه تاپیک تکراری و اسپم خودداری بفرمایید.

آموزشی عکاسی از منظره

• نویسنده موضوع VITTORIA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 201
  • کاربران تگ شده هیچ

VITTORIA

مدیر بازنشسته
سطح
29

ارسالی‌ها
1,773
پسندها
22,382
امتیازها
46,373
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
برخی از مردم فکر می‌کنند که عکاسی از منظره به شانس نیاز دارد اما در واقعیت، عکاسی از منظره نیازمند برنامه ریزی است. تصاویر منظره خوب به عوامل بسیاری متکی هستند و برنامه ریزی برای عکاسی از منظره یکی از مهمترین آنهاست. قسمت شانس فقط 5 تا 10 درصد عملیات است.
کلید این کار قرار گرفتن در مکان مناسب و در زمان مناسب است. در غیر این صورت، عکس گرفتن اصلا منطقی نیست.
برنامه ریزی در عکاسی از منظره
برنامه ریزی در عکاسی از منظره
در این مقاله، من، آنتون گورلین از وبسایت Expertphotography کارآمدترین نکات و ترفندها را در رابطه با برنامه ریزی در عکاسی منظره را برای شما شرح می‌دهم.
برنامه ریزی در عکاسی منظره...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : VITTORIA

VITTORIA

مدیر بازنشسته
سطح
29

ارسالی‌ها
1,773
پسندها
22,382
امتیازها
46,373
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
پوشش ابر
من از سایت برای به دست آوردن اطلاعات آب و هوا برای عکاسی استفاده می‌کنم زیرا اطلاعات را هر ساعت ارائه می‌دهند. سایت دیگر برای بررسی جزئیات پوشش ابری Skippy Sky است که کمی گیج کننده به نظر می‌رسد اما داده‌های آن بی‌نظیر هستند.

ابرهای مرتفع معمولاً رنگ بهتری تولید می‌کنند و خیلی زودتر از ابرهای کم ارتفاع شروع به روشن شدن می کنند.

به صورت کلی برای عکاسی منظره، اگر پوشش ابری کمتر از 30٪ باشد، من به بیرون نمی‌روم. وقتی آسمان صاف است می‌توانم به راحتی برای پیاده روی صبحگاهی در جنگل، بیرون بروم. همین آسمان صاف برای ثبت برخی از عکس‌های سبک زندگی در کنار دریا خوب کار می‌کند.

به صورت کلی باید از قبل فکر کنید چه نوع پوشش ابری برای منطقه شما مناسب است و سپس...

VITTORIA

مدیر بازنشسته
سطح
29

ارسالی‌ها
1,773
پسندها
22,382
امتیازها
46,373
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
زمان مناسب روز و سال را انتخاب کنید
بعضی از مناطق در هنگام طلوع آفتاب بهترین جلوه را دارندو برخی فقط در زمان غروب خورشید. این عکاس است که می‌فهمد چه زمانی باید به نقطه موردنظر برسد. به عناصری که می‌خواهید از آنها عکس بگیرید نگاهی بیندازید و نوری که از شرق یا غرب می‌آید را تصور کنید و ببینید کدام نور ویژگی‌های آن را برجسته تر می‌کند.

چندین کادربندی و زاویه مختلف را امتحان کنید، سپس خواهید فهمید که دوست دارید نور از کدام سمت به سوژه بتابد.

قسمت دشوار اینجاست که موقعیت خورشید در طول سال تغییر می کند و شما باید برای برنامه ریزی در عکاسی منظره این موضوع را مدنظر قرار دهید. راه آسان برای تعیین دقیق موقعیت خورشید، استفاده از نرم‌افزار SunCalc در مرورگر است. روش دیگر...

VITTORIA

مدیر بازنشسته
سطح
29

ارسالی‌ها
1,773
پسندها
22,382
امتیازها
46,373
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
به دنبال شرایط خاص باشید
عاقلانه نیست که فقط یک بار از یک مکان بازدید کنید. بسیاری از مناطق معمولی به نظر می‌رسند اما در شرایط خاص آب و هوایی پتانسیل زیادی دارند. شما باید یادداشت برداری کنید و مجسم کنید که در شرایط خاص، منطقه می‌تواند چگونه دیده شود و چه قابلیت‌هایی دارد.

یک مثال عالی، پارک سنتنیال در سیدنی است. در یک روز عادی، زیبا اما معمولی به نظر می‌رسد. اما من فهمیدم که قبلاً این پارک یک باتلاق بوده است. یعنی آب را برای مدت طولانی نگه می‌دارد.

من درست بعد از باران به آنجا رفتم و با منظره کاملاً جدیدی رو به رو شدم. آیا می‌توانید حدس بزنید که من این عکس را درست در وسط شهر گرفته‌ام؟

[IMG alt="برنامه ریزی در عکاسی از...

VITTORIA

مدیر بازنشسته
سطح
29

ارسالی‌ها
1,773
پسندها
22,382
امتیازها
46,373
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
جمع کردن تجهیزات مناسب: از لباس تا سه پایه
جمع‌آوری وسایل مناسب اغلب نادیده گرفته می‌شود. اما من باید به شما اطمینان دهم، که این مسئله بسیار مهم است. قرار دادن تجهیزات مناسب در کیف شما می‌تواند شما را در طول سفر نجات دهد. همچنین داشتن یک چک لیست برای جمع‌آوری وسایل ضروری قبل از بیرون رفتن کمک زیادی به شما می‌کند. با استفاده از برخی از نکات زیر یک چک لیست برای خودتان ایجاد کنید.

لباسهای گرم
در صورتی که روزها گرم باشند، ممکن است به راحتی فراموش کنید که شب‌ها بسیار سردتر می‌شوند، به خصوص اگر تابستان نباشد. ماندن در یک مکان با کمترین حرکت، تفاوت زیادی با قدم زدن در جنگل با کوله پشتی دارد.

لباس گرم به همراه داشته باشید. همچنین چند جفت جوراب...

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا