RaHa~ʷᵗ کاربر انجمن سطح 24 تاریخ ثبتنام 26/11/20 ارسالیها 496 پسندها 15,367 امتیازها 36,273 مدالها 17 7/1/21 نویسنده موضوع #1 اگه یه نابینا و ناشنوا به دنیا بیاد، توی ذهنش با چه زبونی فکر میکنه یا با خودش حرف میزنه؟ مدیونین فکر کنین شیت شدم:/ امضا : RaHa~ʷᵗ
اگه یه نابینا و ناشنوا به دنیا بیاد، توی ذهنش با چه زبونی فکر میکنه یا با خودش حرف میزنه؟ مدیونین فکر کنین شیت شدم:/
SARA_HEYDARYAN کاربر انجمن سطح 29 تاریخ ثبتنام 4/11/20 ارسالیها 463 پسندها 27,765 امتیازها 44,673 مدالها 19 سن 20 7/1/21 #2 raha_r گفت اگه یه نابینا و ناشنوا به دنیا بیاد، توی ذهنش با چه زبونی فکر میکنه یا با خودش حرف میزنه؟ مدیونین فکر کنین شیت شدم:/ کلیک کنید تا باز شود... مدیون شدم که. با زبان امروزی مثل یه انسان
raha_r گفت اگه یه نابینا و ناشنوا به دنیا بیاد، توی ذهنش با چه زبونی فکر میکنه یا با خودش حرف میزنه؟ مدیونین فکر کنین شیت شدم:/ کلیک کنید تا باز شود... مدیون شدم که. با زبان امروزی مثل یه انسان
(Luna) پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 21 تاریخ ثبتنام 29/12/20 ارسالیها 2,667 پسندها 14,332 امتیازها 40,673 مدالها 23 7/1/21 مدیر #3 raha_r گفت اگه یه نابینا و ناشنوا به دنیا بیاد، توی ذهنش با چه زبونی فکر میکنه یا با خودش حرف میزنه؟ مدیونین فکر کنین شیت شدم:/ کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم واقعا امضا : (Luna)
raha_r گفت اگه یه نابینا و ناشنوا به دنیا بیاد، توی ذهنش با چه زبونی فکر میکنه یا با خودش حرف میزنه؟ مدیونین فکر کنین شیت شدم:/ کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم واقعا
RaHa~ʷᵗ کاربر انجمن سطح 24 تاریخ ثبتنام 26/11/20 ارسالیها 496 پسندها 15,367 امتیازها 36,273 مدالها 17 7/1/21 نویسنده موضوع #4 SARA_H گفت مدیون شدم که. با زبان امروزی مثل یه انسان کلیک کنید تا باز شود... ما با ارتباط برقرار کردن زبان کشورمون رو یاد میگیریم خب. اگه هم ناشنوا باشیم و هم و نابینا نمیتونیم ارتباط برقرار کنیم. پس؟ امضا : RaHa~ʷᵗ
SARA_H گفت مدیون شدم که. با زبان امروزی مثل یه انسان کلیک کنید تا باز شود... ما با ارتباط برقرار کردن زبان کشورمون رو یاد میگیریم خب. اگه هم ناشنوا باشیم و هم و نابینا نمیتونیم ارتباط برقرار کنیم. پس؟
Мехтаб резаят کاربر نیمه فعال سطح 13 تاریخ ثبتنام 3/2/20 ارسالیها 683 پسندها 7,953 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 20 7/1/21 #5 raha_r گفت اگه یه نابینا و ناشنوا به دنیا بیاد، توی ذهنش با چه زبونی فکر میکنه یا با خودش حرف میزنه؟ مدیونین فکر کنین شیت شدم:/ کلیک کنید تا باز شود... دنیای خیالی دارن امضا : Мехтаб резаят
raha_r گفت اگه یه نابینا و ناشنوا به دنیا بیاد، توی ذهنش با چه زبونی فکر میکنه یا با خودش حرف میزنه؟ مدیونین فکر کنین شیت شدم:/ کلیک کنید تا باز شود... دنیای خیالی دارن
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 تاریخ ثبتنام 7/11/20 ارسالیها 469 پسندها 8,439 امتیازها 24,773 مدالها 16 7/1/21 #6 raha_r گفت اگه یه نابینا و ناشنوا به دنیا بیاد، توی ذهنش با چه زبونی فکر میکنه یا با خودش حرف میزنه؟ مدیونین فکر کنین شیت شدم:/ کلیک کنید تا باز شود... زبانی که فقط خودش خودش رو میفهمه و برای اینکه منظورش رو به بقیه برسون نیست
raha_r گفت اگه یه نابینا و ناشنوا به دنیا بیاد، توی ذهنش با چه زبونی فکر میکنه یا با خودش حرف میزنه؟ مدیونین فکر کنین شیت شدم:/ کلیک کنید تا باز شود... زبانی که فقط خودش خودش رو میفهمه و برای اینکه منظورش رو به بقیه برسون نیست
RiRa-M مدیر بازنشسته سطح 26 تاریخ ثبتنام 23/11/20 ارسالیها 2,387 پسندها 18,201 امتیازها 48,373 مدالها 27 7/1/21 #7 raha_r گفت اگه یه نابینا و ناشنوا به دنیا بیاد، توی ذهنش با چه زبونی فکر میکنه یا با خودش حرف میزنه؟ مدیونین فکر کنین شیت شدم:/ کلیک کنید تا باز شود... سوال خیلی سختیه ... حقیقتا نمیدونم .... شاید به زبان بچه ها ... یا شاید هم اصلا زبانی نیست و فقط درک عجیبی حس میکنن ( مثل دوران ما قبل تاریخ ) امضا : RiRa-M
raha_r گفت اگه یه نابینا و ناشنوا به دنیا بیاد، توی ذهنش با چه زبونی فکر میکنه یا با خودش حرف میزنه؟ مدیونین فکر کنین شیت شدم:/ کلیک کنید تا باز شود... سوال خیلی سختیه ... حقیقتا نمیدونم .... شاید به زبان بچه ها ... یا شاید هم اصلا زبانی نیست و فقط درک عجیبی حس میکنن ( مثل دوران ما قبل تاریخ )
Matt~ کاربر قابل احترام سطح 35 تاریخ ثبتنام 17/6/20 ارسالیها 1,631 پسندها 29,097 امتیازها 64,873 مدالها 35 7/1/21 #8 به زبانی که فقط خودش میفهمه و با استفاده از مخش ابداع کرده امضا : Matt~
نغمه سلیمانی کاربر انجمن سطح 12 تاریخ ثبتنام 30/11/20 ارسالیها 253 پسندها 7,792 امتیازها 21,133 مدالها 13 7/1/21 #9 میگه چه خوب که چیزای بد این دنیار نمی بیم و نم شنوم امضا : نغمه سلیمانی
^red_bloom^ رو به پیشرفت سطح 12 تاریخ ثبتنام 12/10/18 ارسالیها 165 پسندها 3,289 امتیازها 16,413 مدالها 11 9/1/21 #10 raha_r گفت اگه یه نابینا و ناشنوا به دنیا بیاد، توی ذهنش با چه زبونی فکر میکنه یا با خودش حرف میزنه؟ مدیونین فکر کنین شیت شدم:/ کلیک کنید تا باز شود... مطمعنن یجوری با خودش حرف میزنه دیگه! ارتباطش با محیط قطع شده... با خودش که قطع ارتباط نکرده امضا : ^red_bloom^
raha_r گفت اگه یه نابینا و ناشنوا به دنیا بیاد، توی ذهنش با چه زبونی فکر میکنه یا با خودش حرف میزنه؟ مدیونین فکر کنین شیت شدم:/ کلیک کنید تا باز شود... مطمعنن یجوری با خودش حرف میزنه دیگه! ارتباطش با محیط قطع شده... با خودش که قطع ارتباط نکرده