- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,945
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش مییابد و بیشتر خانوادهها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید میدانند و از این رو در این فصول پرسشهای سوپی زیادی مطرح میشود. اینکه آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟ سوپی که با قلم گاو یا ماهیچه گوسفند طبخ میشود برای چه کسانی توصیه میشود؟ تا چه میزان میتوان روی ارزش تغذیهای سوپهای آماده حساب کرد؟ آیا استفاده از عصارههای آماده گوشت، مرغ و سبزی در سوپهای خانگی میتواند این غذا را مقوی کند؟
سوپ، غذایی نیمه مایع و عصارهای از مواد به کار رفته در آن است. از آنجا که بیشتر افراد، بویژه کودکان در هنگام بیماری یا به دلیل خوردن هلههوله بیاشتها هستند، سوپ میتواند به عنوان...
سوپ، غذایی نیمه مایع و عصارهای از مواد به کار رفته در آن است. از آنجا که بیشتر افراد، بویژه کودکان در هنگام بیماری یا به دلیل خوردن هلههوله بیاشتها هستند، سوپ میتواند به عنوان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.