طب سنتی کله‌ پاچه غذایی سنتی و پرطرفدار ایرانی/ خواص و ضررهای کله پاچه

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 137
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,240
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
یک غذای سنتی و قدیمی در خاورمیانه و قفقاز جنوبی می باشد که از گذشته تا به امروز هنوز در بین افراد شهرت دارد و بسیاری از افراد صبح زود برای خوردن آن به طباخی ها مراجعه می کنند.

کله پاچه غذایی پرانرژی و پرطرفدار است که مصرف درست آن ویتامین و آهن مورد نیاز بدن شما را تامین کرده و مصرف بی رویه‌ اش، چربی خون، کلسترول و چاقی را به همراه خواهد داشت.

این غذا در ایران و ترکیه به نام کله پاچه، در کشورهای عربی باجَة (برگرفته از پاچهٔ فارسی)، در بلغارستان پاچه، و در جنوب قفقاز (ارمنستان، آذربایجان و گرجستان) خاش نامیده می‌ شود.

کله‌ پاچه غذایی دیرپز است که از پختنِ سر و دست و پا و اندام های درونی گوسفند (در جنوب قفقاز گوساله) تهیه می‌ شود که روش طبخ آن در کشورهای مختلف، تقریبا مشابه می باشد و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا