رفیق معنیش چیزیه که توی کلمات نمیشه وصفش کرد! یعنی معرفت، کسی که همیشه کنار ادمه تو خوشیا و بدیا. کسی که خوبیا رو میخواد.
نمیشه معنیشو توی کلمات گنجوند.
رفیق یعنی هرکاری بکنی، هر چی بشی، هرچی بگی بازم میگه این رفیق منه، مهم نی! مهم اینه رفیقیم و تا ته دنیا باهم.
رفیق یعنی وقتی بردی بگه این رفیق منه ها؛ وقتی باختی بگه غمت نباشه من رفیقتم! Matin.B_S NIUSHA.G_M ℓɨlɨ £งaภs♡ Mamad ZiZi_Official R.M:/ raha_r J A N A چـنگیــز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
رفیق معنیش چیزیه که توی کلمات نمیشه وصفش کرد! یعنی معرفت، کسی که همیشه کنار ادمه تو خوشیا و بدیا. کسی که خوبیا رو میخواد.
نمیشه معنیشو توی کلمات گنجوند.
رفیق یعنی هرکاری بکنی، هر چی بشی، هرچی بگی بازم میگه این رفیق منه، مهم نی! مهم اینه رفیقیم و تا ته دنیا باهم.
رفیق یعنی وقتی بردی بگه این رفیق منه ها؛ وقتی باختی بگه غمت نباشه من رفیقتم! Matin.B_S NIUSHA.G_M ℓɨlɨ £งaภs♡ Mamad ZiZi_Official R.M:/ raha_r J A N...
رفیق؟ هیچی یه خری مثل خودم که زدم پس کلش عر نزنه بره پیش ننه باباش بگه فلانی من و زد، جاش یه تو گوشی محکم بهم بزنه بچسبم به بیدار:/ رفیق یعنی همین
بقیش مسخره بازیه بابا
رفیق؟ ...کلمه ی خاصیه ...
به هرکسی داده نمیشه .. ولی همه آرزوی داشتنش رو دارن ... هیچ آدمی توی دنیا بد نیست ... باید ببینی از چه دیدی داری به اون آدم نگاه میکنی ...
رفیق خاصه. رفیق ینی کسی که تو هر شرایطی کنارت باشه و هرچی شد، هرچی، بگه این رفیق منه... پشتت حرف زدن بزنه تو دهنشون نه اینکه بخنده...
من تو دنیای واقعی هیچ رفیقی ندارم... ولی مجازی اینا رفیقامن و دوسشون دارم. کیمیاگر:) Mobarakeh
________________________ Eror.G_M M♡bina.k R.M:/
این سه تا دنیامن