فآطي کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 1,375 پسندها 6,277 امتیازها 24,673 مدالها 14 19/1/21 نویسنده موضوع #1 دوتا سوال هست: ۱: اجبار به کاری شدین؟ ۲: نتیجهش خوب بوده یا بد؟ برای مثال، من به انتخاب رشتهای که دوستش نداشتم شدم. نتیجهش هنوز مشخص نشده ولی در کل ناراحتم. امضا : فآطي
دوتا سوال هست: ۱: اجبار به کاری شدین؟ ۲: نتیجهش خوب بوده یا بد؟ برای مثال، من به انتخاب رشتهای که دوستش نداشتم شدم. نتیجهش هنوز مشخص نشده ولی در کل ناراحتم.
لآجِوَرْد کاربر نیمه فعال سطح 29 ارسالیها 645 پسندها 26,541 امتیازها 44,673 مدالها 20 19/1/21 #2 چـنگیــز مغــول گفت دوتا سوال هست: ۱: اجبار به کاری شدین؟ ۲: نتیجهش خوب بوده یا بد؟ برای مثال، من به انتخاب رشتهای که دوستش نداشتم شدم. نتیجهش هنوز مشخص نشده ولی در کل ناراحتم. کلیک کنید تا باز شود... خیلی. اصولاً آدم اعتراض نیستم... تموم شده رفته، بعضیا بد بوده بعضیا خوب. فقط فراموش کردم. امضا : لآجِوَرْد
چـنگیــز مغــول گفت دوتا سوال هست: ۱: اجبار به کاری شدین؟ ۲: نتیجهش خوب بوده یا بد؟ برای مثال، من به انتخاب رشتهای که دوستش نداشتم شدم. نتیجهش هنوز مشخص نشده ولی در کل ناراحتم. کلیک کنید تا باز شود... خیلی. اصولاً آدم اعتراض نیستم... تموم شده رفته، بعضیا بد بوده بعضیا خوب. فقط فراموش کردم.
پناه سازگار کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 446 پسندها 5,116 امتیازها 21,973 مدالها 12 19/1/21 #3 انتخاب رشتم/: نتیجش بد نیس به ظاهر/: امضا : پناه سازگار
Mahsa_rad نویسنده ادبیات سطح 44 ارسالیها 3,497 پسندها 65,241 امتیازها 74,373 مدالها 31 23/1/21 #4 آره خیلی امضا : Mahsa_rad
NERISSA کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 202 پسندها 6,414 امتیازها 21,133 مدالها 12 25/1/21 #5 •سیبیلوی پشمالو• گفت دوتا سوال هست: ۱: اجبار به کاری شدین؟ ۲: نتیجهش خوب بوده یا بد؟ برای مثال، من به انتخاب رشتهای که دوستش نداشتم شدم. نتیجهش هنوز مشخص نشده ولی در کل ناراحتم. کلیک کنید تا باز شود... نمد شاید تحت تأثیر بوده ولی اجبار نه نتیجه اجبار خیلی وقتا خوب نیست و اکثر اوقات هم که خوبه فرد اون دستاورد رو دوست نداره چون اجبار بوده و هست. کلا زیر بار اجبار نمیرم. امضا : NERISSA
•سیبیلوی پشمالو• گفت دوتا سوال هست: ۱: اجبار به کاری شدین؟ ۲: نتیجهش خوب بوده یا بد؟ برای مثال، من به انتخاب رشتهای که دوستش نداشتم شدم. نتیجهش هنوز مشخص نشده ولی در کل ناراحتم. کلیک کنید تا باز شود... نمد شاید تحت تأثیر بوده ولی اجبار نه نتیجه اجبار خیلی وقتا خوب نیست و اکثر اوقات هم که خوبه فرد اون دستاورد رو دوست نداره چون اجبار بوده و هست. کلا زیر بار اجبار نمیرم.
(Luna) پرسنل مدیریت مدیر تالار سرگرمی سطح 21 ارسالیها 2,398 پسندها 13,635 امتیازها 38,673 مدالها 23 25/1/21 مدیر #6 •سیبیلوی پشمالو• گفت دوتا سوال هست: ۱: اجبار به کاری شدین؟ ۲: نتیجهش خوب بوده یا بد؟ برای مثال، من به انتخاب رشتهای که دوستش نداشتم شدم. نتیجهش هنوز مشخص نشده ولی در کل ناراحتم. کلیک کنید تا باز شود... انتخاب رشته خوب نبود ولی بدم نشد امضا : (Luna)
•سیبیلوی پشمالو• گفت دوتا سوال هست: ۱: اجبار به کاری شدین؟ ۲: نتیجهش خوب بوده یا بد؟ برای مثال، من به انتخاب رشتهای که دوستش نداشتم شدم. نتیجهش هنوز مشخص نشده ولی در کل ناراحتم. کلیک کنید تا باز شود... انتخاب رشته خوب نبود ولی بدم نشد