متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا بِنیه ی مرغ

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 141
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1

بِنیه در اصل یه نوع شیرینی فرانسویه که خمیرش رو در روغن سرخ میکنند و با پاشیدن پودر قند سرو میکنند. خمیر بنیه همون خمیر کلمی یا choux pastry هست که بیس خیلی از شیرینی ها مثل نون خامه ای، بامیه و … است.​

در ایران این خمیر با طرز تهیه های متفاوت بیشتر برای کاور کردن مرغ و میگو و سبزیجات استفاده میشه و بنیه بیشتر معادل با سوخاری های غذاییه و نه اون شیرینی اوریجینال. همونطور که گفتم دستورات مختلفی برای خمیر بنیه وجود داره، از خمیر تخم مرغی گرفته تا خمیر با ماءالشعیرو خمیر مایه و …​

جوجه چینی رو هم با یکی از انواع همین خمیر بنیه درست میکنند که طرز تهیه اون رو هم به زودی در سایت میذارم. امروز یکی از دستورات خمیر بنیه که بر پایه تخم مرغ و جوش...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا