- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,926
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
بِنیه در اصل یه نوع شیرینی فرانسویه که خمیرش رو در روغن سرخ میکنند و با پاشیدن پودر قند سرو میکنند. خمیر بنیه همون خمیر کلمی یا choux pastry هست که بیس خیلی از شیرینی ها مثل نون خامه ای، بامیه و … است.
در ایران این خمیر با طرز تهیه های متفاوت بیشتر برای کاور کردن مرغ و میگو و سبزیجات استفاده میشه و بنیه بیشتر معادل با سوخاری های غذاییه و نه اون شیرینی اوریجینال. همونطور که گفتم دستورات مختلفی برای خمیر بنیه وجود داره، از خمیر تخم مرغی گرفته تا خمیر با ماءالشعیرو خمیر مایه و …
جوجه چینی رو هم با یکی از انواع همین خمیر بنیه درست میکنند که طرز تهیه اون رو هم به زودی در سایت میذارم. امروز یکی از دستورات خمیر بنیه که بر پایه تخم مرغ و جوش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.