L Lu^na☆ کاربر نیمه فعال سطح 19 ارسالیها 531 پسندها 14,308 امتیازها 31,673 مدالها 15 20/1/21 نویسنده موضوع #1 سلام! اگه بیست سال تو کما باشی و بعد بهوش بیای و ببینی همه چیز عوض شده؛ چه حسی بهت دست میده؟ و چیکار میکنی؟ امضا : Lu^na☆
سلام! اگه بیست سال تو کما باشی و بعد بهوش بیای و ببینی همه چیز عوض شده؛ چه حسی بهت دست میده؟ و چیکار میکنی؟
(Luna) پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 21 ارسالیها 2,023 پسندها 12,769 امتیازها 38,673 مدالها 21 20/1/21 مدیر #2 Luna.f85.n گفت سلام! اگه بیست سال تو کما باشی و بعد بهوش بیای و ببینی همه چیز عوض شده؛ چه حسی بهت دست میده؟ و چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... حس عجیبی بهم دست میده اول میبینم ببینم خانوادم کجان امضا : (Luna)
Luna.f85.n گفت سلام! اگه بیست سال تو کما باشی و بعد بهوش بیای و ببینی همه چیز عوض شده؛ چه حسی بهت دست میده؟ و چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... حس عجیبی بهم دست میده اول میبینم ببینم خانوادم کجان
YASAMAN.RAZIYAN مدیر بازنشسته سطح 22 ارسالیها 3,294 پسندها 13,427 امتیازها 45,473 مدالها 26 20/1/21 #3 Luna.f85.n گفت سلام! اگه بیست سال تو کما باشی و بعد بهوش بیای و ببینی همه چیز عوض شده؛ چه حسی بهت دست میده؟ و چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... میگم بهتر دوباره بمیرم امضا : YASAMAN.RAZIYAN
Luna.f85.n گفت سلام! اگه بیست سال تو کما باشی و بعد بهوش بیای و ببینی همه چیز عوض شده؛ چه حسی بهت دست میده؟ و چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... میگم بهتر دوباره بمیرم
- HaDiS.Hs - کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,034 پسندها 10,783 امتیازها 30,873 مدالها 15 20/1/21 #4 حالا زندگی بهتر شد/: امضا : - HaDiS.Hs -
^red_bloom^ رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 166 پسندها 3,292 امتیازها 16,413 مدالها 11 20/1/21 #5 Luna.f85.n گفت سلام! اگه بیست سال تو کما باشی و بعد بهوش بیای و ببینی همه چیز عوض شده؛ چه حسی بهت دست میده؟ و چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... حس اصحاب کهف!! اول دنبال یه اشنا میگردم بعدش هم شروع میکنم به تجزیه تحلیل اطراف امضا : ^red_bloom^
Luna.f85.n گفت سلام! اگه بیست سال تو کما باشی و بعد بهوش بیای و ببینی همه چیز عوض شده؛ چه حسی بهت دست میده؟ و چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... حس اصحاب کهف!! اول دنبال یه اشنا میگردم بعدش هم شروع میکنم به تجزیه تحلیل اطراف
ققنوس نویس نو ورود سطح 2 ارسالیها 22 پسندها 303 امتیازها 1,690 مدالها 2 21/1/21 #6 بهتر یکی از ارزوهام اینه شده ۶۰ سال پیشرفت تکنولوژی رو ببینم بیست سال کمه امضا : ققنوس نویس
SARA_HEYDARYAN کاربر انجمن سطح 29 ارسالیها 465 پسندها 27,755 امتیازها 44,673 مدالها 19 سن 18 21/1/21 #7 Luna.f85.n گفت سلام! اگه بیست سال تو کما باشی و بعد بهوش بیای و ببینی همه چیز عوض شده؛ چه حسی بهت دست میده؟ و چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... حس غم. چون بیست سال از عمرم بیفایده گذشته
Luna.f85.n گفت سلام! اگه بیست سال تو کما باشی و بعد بهوش بیای و ببینی همه چیز عوض شده؛ چه حسی بهت دست میده؟ و چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... حس غم. چون بیست سال از عمرم بیفایده گذشته
ChakavaK کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 925 پسندها 12,189 امتیازها 35,373 مدالها 19 21/1/21 #8 Luna.f85.n گفت سلام! اگه بیست سال تو کما باشی و بعد بهوش بیای و ببینی همه چیز عوض شده؛ چه حسی بهت دست میده؟ و چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... میبخشید از بالا خبر اومد جا نداریم الکی دلتونو صابون نزنین امضا : ChakavaK
Luna.f85.n گفت سلام! اگه بیست سال تو کما باشی و بعد بهوش بیای و ببینی همه چیز عوض شده؛ چه حسی بهت دست میده؟ و چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... میبخشید از بالا خبر اومد جا نداریم الکی دلتونو صابون نزنین
Donald کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 195 پسندها 5,946 امتیازها 21,263 مدالها 11 21/1/21 #9 Luna.f85.n گفت سلام! اگه بیست سال تو کما باشی و بعد بهوش بیای و ببینی همه چیز عوض شده؛ چه حسی بهت دست میده؟ و چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... هیچی،حس خاصی نداره،ماهروز میریم تو کما شب وقتی میخوابی تو کمایی،فقط زود پا میشی. امضا : Donald
Luna.f85.n گفت سلام! اگه بیست سال تو کما باشی و بعد بهوش بیای و ببینی همه چیز عوض شده؛ چه حسی بهت دست میده؟ و چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... هیچی،حس خاصی نداره،ماهروز میریم تو کما شب وقتی میخوابی تو کمایی،فقط زود پا میشی.
N.N♡ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 102 پسندها 1,401 امتیازها 9,833 مدالها 7 21/1/21 #10 Luna.f85.n گفت سلام! اگه بیست سال تو کما باشی و بعد بهوش بیای و ببینی همه چیز عوض شده؛ چه حسی بهت دست میده؟ و چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... گریه می کنم:) چون نمردم یک زره اسکل وارانه رفتار می کنم هی می گم اون چیه این چیه:| رفتار خاصی جز این مد نظرتونه بگیدااا امضا : N.N♡
Luna.f85.n گفت سلام! اگه بیست سال تو کما باشی و بعد بهوش بیای و ببینی همه چیز عوض شده؛ چه حسی بهت دست میده؟ و چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... گریه می کنم:) چون نمردم یک زره اسکل وارانه رفتار می کنم هی می گم اون چیه این چیه:| رفتار خاصی جز این مد نظرتونه بگیدااا