متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی شکوفه نسکافه

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 131
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم:
آرد ۲۲۵ گرم
کره یا مارگارین ۲۲۵ گرم ( به دمای محیط رسیده )
پودر قند ۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
نسکافه یا پودر قهوه فوری یک قاشق چایخوری
آب جوش ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
پودر قند رو الک کنید تا خوب پودری بشه و تیکه های درشتش جدا بشن.
نسکافه رو در ۲ قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا خنک بشه.

مخلوط کردن نسکافه با آب جوش

آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط و الک کنید.

[IMG alt="الک کردن آرد و نشاسته...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
194
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
147
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
193
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
451
عقب
بالا