- تاریخ ثبتنام
- 11/3/21
- ارسالیها
- 333
- پسندها
- 14,785
- امتیازها
- 39,173
- مدالها
- 19
پاک کردم ولی دفعه اول فقط درست میزنه اگه واکنشو برداری دوباره بزنی همونجورهکش مرورگرتون رو حذف کنید اوکی میشه احتمالا
پاک کردم ولی دفعه اول فقط درست میزنه اگه واکنشو برداری دوباره بزنی همونجورهکش مرورگرتون رو حذف کنید اوکی میشه احتمالا
بررسی میشه☆پاک کردم ولی دفعه اول فقط درست میزنه اگه واکنشو برداری دوباره بزنی همونجوره
درود خدمت شما دوست عزیز، وقت بخیرسلام من تو بخش تایپ رمان نمیتونم صفحه رو تکون بدم یعنی بالا پایین بکنم
اخه با گوشیام، الان این مشکلو دارم قبلا نداشتمدرود خدمت شما دوست عزیز، وقت بخیر
من با شوربختی هنوز نتونستم وقتی براش بذارم تا کامل درستش کنم. اما وقتی توی یه تاپیک رو باز میکنید بلافاصله اسکرول کنید و به پست اولیه که رسیدید عادی میشه.
اینو هم ببینید، تا وقتی که کامل درستش کنم میتونه مفید باشه:
مشکل اسکرول صفحه در تاپیکها
-درود عزیزان یک رمانی-
میدونم یه چند وقتی هست که توی گوشی مشکل اسکرول کردن توی تاپیکها رو دارید و باید با دو انگشت صفحه رو پایین بیارید.
میشه گفت تا قسمتی این مشکل رو تونستم حل کنم
یا به صورت فیلم بالا، از قسمتِ سربرگ اسکرول کنید تا کمی به پایین برسید بعد دیگه عادی انجام بدید.
و یا اینکه وقتی توی یه تاپیک جدید میرید اسکرول کردن رو از سمت راستِ صفحه شروع کنید.
سؤالی داشتید در خدمتم♡
یادداشتشون کردم و حتما رسیدگی میشه
متوجهم، کدها دچار یه سری باگها شدن که باید اصلاح بشن. اون روش و ویدئو میتونه کارتونو راه بندازهاخه با گوشیام، الان این مشکلو دارم قبلا نداشتم