فرنچ تُست

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 112
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,240
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
مواد لازم:
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
شیر 1/4 پیمانه
نان تست یا باگت 4 برش
رنده پوست پرتقال یا لیمو ترش 1/2 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای نون فرنچ تست میشه از باگت استفاده کرد. باگت رو برشهایی به ضخامت 1/5 تا 2 سانت بزنید. از نان گیسو هم میتونید برای فرنچ تست استفاده کنید.
برش زدن باگت

تخم مرغ رو در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید. این قسمت مهمه اگه خوب هم نزده بشه به نونتون تیکه های هم نزده تخم مرغ می چسبه و مثل این میشه که نیمرو روی نون درست کردید

هم زدن تخم مرغ

شیر و شکر و وانیل و دارچین و رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط بشن.
مایه تخم مرغی
برای رنده کردن پوست پرتقال مراقب باشید قسمت سفید زیر پوست پرتقال رو رنده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

عقب
بالا