- ارسالیها
- 3,175
- پسندها
- 36,601
- امتیازها
- 69,173
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
همچنین جهت گرفتن اقامت کانادا وکالت تامالاختیار به مادرم دادهام. الان هم در کانادا هستم. سوالم این است که اولا من میتوانم وکالت را باطل کنم؟ سوال دومم اینه که میتونم بدون اجازه مادرم که الان وکیل تام الاختیارم هست دوباره به ایران برگردم و اینجا زندگی کنم؟ پیشاپیش کمال تشکر را از پاسخگوییتون دارم.
پاسخ کارشناسان وکیلآنلاین:
درباره بر طرف کردن عقد وکالت باید بیان داشت، همانطور که موکل با اذن خود شخصی را مامور انجام کاری از جانب خود می نماید، لذا بنا بر صلاحدید خود خواهد توانست هر زمان شخص وکیل را از سمت خود عزل نماید؛ مگر آنکه این حق را در وکالت اعطایی از خود سلب کرده باشد. از آن طرف همین حق و اختیار برای وکیل نیز وجود خواهد داشت تا هر زمان که بخواهد از سمت خود استعفا دهد؛ مگر آنکه...
پاسخ کارشناسان وکیلآنلاین:
درباره بر طرف کردن عقد وکالت باید بیان داشت، همانطور که موکل با اذن خود شخصی را مامور انجام کاری از جانب خود می نماید، لذا بنا بر صلاحدید خود خواهد توانست هر زمان شخص وکیل را از سمت خود عزل نماید؛ مگر آنکه این حق را در وکالت اعطایی از خود سلب کرده باشد. از آن طرف همین حق و اختیار برای وکیل نیز وجود خواهد داشت تا هر زمان که بخواهد از سمت خود استعفا دهد؛ مگر آنکه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.