- ارسالیها
- 6,842
- پسندها
- 20,936
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- نویسنده موضوع
- #1

این غذا برای افرادی که رژیم غذایی بدون گلوتن را دنبال میکنند بسیار عالی است.
مواد لازم:
700 میلی لیتر آب سبزیجات
140 گرم پولنتای آماده
دو قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
نه قاشق چایخوری سس تاپناد زیتون
نه عدد گوجه فرنگی خشک
100 گرم برگ سالاد مخلوط
طرز تهیه:
ابتدا آب سبزیجات را در یک ماهیتابه بریزید و آن را بجوشانید.
به آرامی هم بزنید، پولنتا را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید.
سپس ریحان را به آن اضافه کنید و کمی فلفل سیاه و نمک روی آن بریزید.
حالا در یک ظرف چرب شده آن را باز کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در همین حالت باقی بماند.
پولنتا را به شکل مستطیل برش دهید.
سپس به صورت مورب ببرید تا دو مثلث حاصل شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.