- ارسالیها
- 6,842
- پسندها
- 20,936
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- نویسنده موضوع
- #1
این سالاد اروپایی است و در آن از چغندر ، گردو و منداب استفاده شده و طعمی جذاب و تازه برای ما ایرانی ها خواهد داشت پیشنهاد می کنم حتی برای یک بار هم شده این سالاد خوش طعم را تجربه کنید.
مواد لازم:
دستور اصلی برای 4 نفر تهیه شده است می توانید به یک نسبت مواد را کاهش یا افزایش دهید.
سه عدد چغندر بزرگ ، پوست کنده و مکعبی برش داده شده
دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
نصف قاشق چای خوری نمک درشت
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک دسته منداب (یک گیاه خوراکی یک ساله است که بومی مناطق مدیترانه می باشد و از مراکش و پرتغال تا لبنان و ترکیه و ایران (روستای خورند از توابع شهرستان راور استان کرمان) پیدا می شود) به صورت خرد شده
یک سوم فنجان گردو
یک چهارم فنجان سرکه
طرز تهیه:
ابتدا فر را در دمای 220 درجه...
مواد لازم:
دستور اصلی برای 4 نفر تهیه شده است می توانید به یک نسبت مواد را کاهش یا افزایش دهید.
سه عدد چغندر بزرگ ، پوست کنده و مکعبی برش داده شده
دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
نصف قاشق چای خوری نمک درشت
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک دسته منداب (یک گیاه خوراکی یک ساله است که بومی مناطق مدیترانه می باشد و از مراکش و پرتغال تا لبنان و ترکیه و ایران (روستای خورند از توابع شهرستان راور استان کرمان) پیدا می شود) به صورت خرد شده
یک سوم فنجان گردو
یک چهارم فنجان سرکه
طرز تهیه:
ابتدا فر را در دمای 220 درجه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.