متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

شیرین‌کننده‌های مصنوعی مقاومت آنتی‌بیوتیکی را افزایش می‌دهند.

  • نویسنده موضوع ( ɓℓąƈҡ )
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 108
  • کاربران تگ شده هیچ

( ɓℓąƈҡ )

کاربر فعال
سطح
38
 
ارسالی‌ها
1,342
پسندها
51,008
امتیازها
60,573
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1

شیرین‌کننده‌های مصنوعی مقاومت آنتی‌بیوتیکی را افزایش می‌دهند​

شیرین‌کننده‌های مصنوعی مقاومت آنتی‌بیوتیکی را افزایش می‌دهند

ایسنا/خراسان رضوی محققان دانشگاه کوئینزلند (UQ) دریافتند، شیرین‌کننده‌های مصنوعی مانند ساخارین و آسپارتام می‌توانند سرعت گسترش مقاومت آنتی بیوتیکی را افزایش دهند.
به نقل از کوئینزلند نیوز، سالانه بیش از ۱۱۷ هزار تن شیرین‌کننده مصنوعی در سراسر جهان مصرف و به‌عنوان افزودنی ایمن در محصولات غذایی محسوب می‌شود اما تاثیر آن‌ها بر مقاو مت آنتی‌بیوتیکی ناشناخته است.
دکتر جیان هوا گوا، از مرکز مدیریت آب پیشرفته UQ اظهار کرد: دانشمندان بررسی کردند که آیا شیرین‌کننده‌های مصنوعی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ( ɓℓąƈҡ )
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bita

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا