- ارسالیها
- 1,342
- پسندها
- 51,008
- امتیازها
- 60,573
- مدالها
- 21
- نویسنده موضوع
- #1
شیرینکنندههای مصنوعی مقاومت آنتیبیوتیکی را افزایش میدهند
ایسنا/خراسان رضوی محققان دانشگاه کوئینزلند (UQ) دریافتند، شیرینکنندههای مصنوعی مانند ساخارین و آسپارتام میتوانند سرعت گسترش مقاومت آنتی بیوتیکی را افزایش دهند.
به نقل از کوئینزلند نیوز، سالانه بیش از ۱۱۷ هزار تن شیرینکننده مصنوعی در سراسر جهان مصرف و بهعنوان افزودنی ایمن در محصولات غذایی محسوب میشود اما تاثیر آنها بر مقاو مت آنتیبیوتیکی ناشناخته است.
دکتر جیان هوا گوا، از مرکز مدیریت آب پیشرفته UQ اظهار کرد: دانشمندان بررسی کردند که آیا شیرینکنندههای مصنوعی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.