- ارسالیها
- 859
- پسندها
- 2,444
- امتیازها
- 13,073
- مدالها
- 12
- نویسنده موضوع
به گزارش خبرگزاری فارس از سیرجان، علی آهنین که در رشته کاراته سبک کیوکوشین در کشور مدال طلا را کسب کرد، با حضور در بیمارستان امام رضا (ع) با لوح و مدال قهرمانی خود از مدافعان سلامت تجلیل کرد.
وی در این رابطه گفت: مدافعان سلامت تلاشگرانی هستند که برای بهبودی بیماران زحمات بسیاری را متحمل شدند و من بهعنوان کوچکترین عضو جامعه خواستم بهنوعی از آنها تجلیل کنم و امروز موفق به رسیدن به آرزوی خود شدم.
این قهرمان ورزشی گفت: مسابقات یادشده در تهران و با شرکت ۷۵۰ نفر و به در فضای مجازی برگزار شد که من مدال طلا و قهرمانی را کسب کردم امروز هم با حضور در بیمارستان امام رضا (ع) آنها را تقدیم این...
![13991213000549_Test_PhotoN.jpg](https://media.farsnews.ir/Uploaded/Files/Images/1399/12/13/13991213000549_Test_PhotoN.jpg)
وی در این رابطه گفت: مدافعان سلامت تلاشگرانی هستند که برای بهبودی بیماران زحمات بسیاری را متحمل شدند و من بهعنوان کوچکترین عضو جامعه خواستم بهنوعی از آنها تجلیل کنم و امروز موفق به رسیدن به آرزوی خود شدم.
این قهرمان ورزشی گفت: مسابقات یادشده در تهران و با شرکت ۷۵۰ نفر و به در فضای مجازی برگزار شد که من مدال طلا و قهرمانی را کسب کردم امروز هم با حضور در بیمارستان امام رضا (ع) آنها را تقدیم این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.