- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,926
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
فرق یک شکلاتی که خوب تمپر شده و شکلاتی که فقط آب شده در این است که بعد از تمپر کردن، شکلات در دمای محیط شکل خودش را حفظ میکند یا اینکه وا میرود.
راهنمایی های این بخش طریقه صحیح آب کردن و تمپر کردن شکلات را برایتان ساده خواهد کرد و به شما کمک می کند تا علم و چالش های کار با شکلات را یاد بگیرید.
نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
حالا میتوان به شکلات تیره آب شده به عنوان هنر سیاه نگاه کرد ولی اگر این کار به درستی انجام نشود چه؟ بله اقدامی که اینقدر ساده به نظر می رسد باید با رعایت اصول و روش های صحیح انجام شود تا نتیجه رضایت بخش باشد.راهنمایی های این بخش طریقه صحیح آب کردن و تمپر کردن شکلات را برایتان ساده خواهد کرد و به شما کمک می کند تا علم و چالش های کار با شکلات را یاد بگیرید.
شکلات چیست و چطور به شکلی که ما می بینیم در می آید؟
به طور خلاصه، لوبیای کاکائو تخمیر می شود،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.