متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه اسرار شیرینی پزی، روش صحیح تمپر کردن شکلات

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 168
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
فرق یک شکلاتی که خوب تمپر شده و شکلاتی که فقط آب شده در این است که بعد از تمپر کردن، شکلات در دمای محیط شکل خودش را حفظ میکند یا اینکه وا میرود.

نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات​

حالا میتوان به شکلات تیره آب شده به عنوان هنر سیاه نگاه کرد ولی اگر این کار به درستی انجام نشود چه؟ بله اقدامی که اینقدر ساده به نظر می رسد باید با رعایت اصول و روش های صحیح انجام شود تا نتیجه رضایت بخش باشد.

راهنمایی های این بخش طریقه صحیح آب کردن و تمپر کردن شکلات را برایتان ساده خواهد کرد و به شما کمک می کند تا علم و چالش های کار با شکلات را یاد بگیرید.

شکلات چیست و چطور به شکلی که ما می بینیم در می آید؟​

به طور خلاصه، لوبیای کاکائو تخمیر می شود،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا