- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,926
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
برای پخت سوپ ها باید بعضی نکات را رعایت کنید، که سوپ شما خوشمزه تر شود.
• یکی از رازهای خوشمزه شدن سوپ ها استفاده از عصاره های مرغ و گوشت در آن ها است. دقت کنید اول عصاره را اضافه کنید و بعد نمک آن را بچشید.
• در نیم ساعت آخر سوپ جو قرمز به آن آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدهید کمی با هم بپزند.
• برای داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده باید جو حتماً خوب بپزد و لعاب بیندازد.
• بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.
• سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.
• برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که روی سوپ می آید را با قاشق بردارید.
• سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری...
• یکی از رازهای خوشمزه شدن سوپ ها استفاده از عصاره های مرغ و گوشت در آن ها است. دقت کنید اول عصاره را اضافه کنید و بعد نمک آن را بچشید.
• در نیم ساعت آخر سوپ جو قرمز به آن آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدهید کمی با هم بپزند.
• برای داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده باید جو حتماً خوب بپزد و لعاب بیندازد.
• بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.
• سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.
• برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که روی سوپ می آید را با قاشق بردارید.
• سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.