متفرقه راز خوشمزه شدن سوپ

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 134
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,239
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
برای پخت سوپ ها باید بعضی نکات را رعایت کنید، که سوپ شما خوشمزه تر شود.


• یکی از رازهای خوشمزه شدن سوپ ها استفاده از عصاره های مرغ و گوشت در آن ها است. دقت کنید اول عصاره را اضافه کنید و بعد نمک آن را بچشید.



• در نیم ساعت آخر سوپ جو قرمز به آن آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدهید کمی با هم بپزند.

• برای داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده باید جو حتماً خوب بپزد و لعاب بیندازد.



• بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.



• سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.



• برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که روی سوپ می آید را با قاشق بردارید.



• سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا