- ارسالیها
- 6,843
- پسندها
- 20,935
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- نویسنده موضوع
- #1
میگو را به درستی نگهداری کنید:
- میگو را با آب سرد برای از بین بردن هر تکه از قطعات شل و یا کثیفی بشویید. معمولا بهتر است بلافاصله بعد از تمیز کردن میگو خام آن را بپزید ، یا می توانید آن ها را تا 24 ساعت در یخچال نگه دارید تا زمانی که می خواهید آن ها را بپزید.
- میگو باید در یخچال، بین 32 تا 38 درجه فارنهایت، در پوشش محکم و یا در یک ظرف در دار نگهداری شوند.
- دستور العمل های بسیاری برای درست کردن میگو وجود دارد اما قبل از کباب کردن آن را بجوشانید یا سرخ کنید، آماده سازی آن چند دقیقه زمان نیاز دارد. این فرآیند تقریبا در میگو تازه و یخ زده شبیه به هم است .
- میگو یخ زده را قبل از تمیز کردن در آب نمک خیس کنید تا میگوها تازه شوند.