متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه نحوه درست کردن “ترشی انار” ساده خوشمزه و خوشرنگ در منزل

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 135
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
ترشی انار” یکی از انواع ترشی های ایرانی خوشمزه و مجلسی است که علاوه بر اینکه طعم و رنگ بسیار خوبی دارد ، برای سفره آرایی و تزیین غذاها نیز مناسب می باشد.
مواد لازم برای ترشی انار
لبو پخته و رنده شده :500 گرم
دانه انار:1 کیلوگرم
آب انار:1 لیتر
سرکه انار، سرکه لبو یا سرکه انگور :1 لیوان
پودر گلپر :1 قاشق غذاخوری
پودر گشنیز :2 قاشق غداخوری
سیاه دانه:2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز :1 قاشق چای خوری
نمک:به مقدار لازم


طرز تهیه ترشی انار:
ابتدا لبو ها را بخوبی شسته و آن را برای دو الی سه ساعت بپزید، سپس پوست لبوها را گرفته و رنده درشت کنید.

انارها را دانه کرده و روی آن نصف قاشق غذاخوری نمک بپاشید و برای 4 الی 5 ساعت کنار بگذارید.

در مرحله بعد آب انار و سرکه را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا