- ارسالیها
- 2,227
- پسندها
- 16,621
- امتیازها
- 44,373
- مدالها
- 18
- نویسنده موضوع
زوئی الیوت ۲۷ ساله که در سالزبری انگلستان زندگی میکند، از نوجوانی درگیر حملات صرعی بود. او از بیماری عجیبی رنج میبرد که در آن، محل اتصال جمجمه و ستون فقراتش دچار لغزش شده بود. او حتی نمیتوانست کارهای شخصی و روزمزه خود را انجام دهد. پزشکان متخصص به او هشدار داده بودند که در معرض خطر عفونت قرار دارد و ممکن است سرش کاملا از بدن جدا شود.
زوئی پس از اطلاع از بیماری خود گفت: من برای مدت طولانی مشکلات زیادی داشتم، دو سال است که کسی را ملاقات نکردهام. من همیشه مشتاق بیرون رفتن با دوستانم بودم و همیشه آرزو میکردم مثل آنها هر موقع که بخواهم تفریح داشته باشم.
مشکلات سلامتی زوئی کوچکترین جزئیات زندگی او را تحت تأثیر قرار داده بود. او در لباس پوشیدن و حتی انجام کارهای ساده روزانه نیز مشکل...
زوئی پس از اطلاع از بیماری خود گفت: من برای مدت طولانی مشکلات زیادی داشتم، دو سال است که کسی را ملاقات نکردهام. من همیشه مشتاق بیرون رفتن با دوستانم بودم و همیشه آرزو میکردم مثل آنها هر موقع که بخواهم تفریح داشته باشم.
مشکلات سلامتی زوئی کوچکترین جزئیات زندگی او را تحت تأثیر قرار داده بود. او در لباس پوشیدن و حتی انجام کارهای ساده روزانه نیز مشکل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.