- ارسالیها
- 2,389
- پسندها
- 18,153
- امتیازها
- 48,373
- مدالها
- 27
- نویسنده موضوع
یک جلسه گفت و گوی دوستانه ترتیب دهید: کودکان در بسیاری از مواقع دلیل ترس خود را می دانند اما همیشه قادر به توضیح دادن آن با استفاده از واژگان مناسب نیستند...
از پنهان شدن پشت پدر و مادر هنگام رعد و برق گرفته تا تصور وجود هیولا در کمد و فرار از تنها خوابیدن در اتاق خواب شخصی، همه و همه تجربیاتی هستند که همه ما در کودکی خود با آنها رو به رو بوده ایم!
والدین غلب در برخورد با چنین مواردی سعی می کنند فرزندشان را به هر نحوی آرام کنند. برای مثال بارها چنین جملاتی را از والدین خود شنیده ایم: نگران نباش هیچی زیر تخت نیست و یا نترس من کنارت هستم و بهت قول می دم که دلیلی برای ترسیدن وجود نداره.
شاید متعجب شوید اما بر اساس مطالعه ای که توسط موسسه ذهن کودک منتشر شده...
از پنهان شدن پشت پدر و مادر هنگام رعد و برق گرفته تا تصور وجود هیولا در کمد و فرار از تنها خوابیدن در اتاق خواب شخصی، همه و همه تجربیاتی هستند که همه ما در کودکی خود با آنها رو به رو بوده ایم!
والدین غلب در برخورد با چنین مواردی سعی می کنند فرزندشان را به هر نحوی آرام کنند. برای مثال بارها چنین جملاتی را از والدین خود شنیده ایم: نگران نباش هیچی زیر تخت نیست و یا نترس من کنارت هستم و بهت قول می دم که دلیلی برای ترسیدن وجود نداره.
شاید متعجب شوید اما بر اساس مطالعه ای که توسط موسسه ذهن کودک منتشر شده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.