متفرقه تکنیک خندان کردن پسته های دهان بسته

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 1,314
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,236
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
پسته های دهان بسته نوعی از پسته هستند که ارزش به مراتب کمتر از پسته های خندان دارند و این تفاوت موجب شده تا با خندان کردن پسته های دهان بسته، به آن ها ارزش داد شود.

چگونه پسته را خندان کنیم؟

هنگام برداشت و یا زمان خرید پسته ممکن است با پسته های نه چندان خندان و دهان بسته مواجه شویم که به دلیل شرایطی همچون وضعیت آب و هوا، خاک نامناسب، زمان نامناسب برای برداشتو آفات پسته و ... پسته ها دهان بسته باقی مانده باشند.

پسته

البته این نوع محصول هرگز دور ریخته نمی شود و در مصارف مختلفی مانند شیرینی، بستنی، روغن پسته، سوهان و پودر پسته و ... به کار برده می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,236
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2

نحوه خندان کردن پسته های دهان بسته

برای خندان کردن مصنوعی پسته دو روش وجود دارد که هر کدام برای نوع خاصی از پسته کاربرد دارد.

1. خنداندن پسته با آب سرد:​

در ابتدا پسته ها را به مدت یک شبانه روز در آب سرد قرار می دهند. دمای آب هر چقدر سردتر باشد برای باز شدن دهان پسته بهتر است. بعد از گذشت 24 ساعت،پسته ها را از آب خارج کرده و در دستگاه خشک کن قرار می دهند تا با حرارت دستگاه، پسته ها خندان تر شوند.

2. خنداندن پسته با گرم و سرد کردن آن:​

در این روش ابتدا پسته ها را در دستگاه حرارت داده و سپس درون آب سرد می ریزند و دوباره آنها را در دستگاه خشک کن قرار می دهند تا کاملا خشک شود. تغییر ناگهانی دما موجب باز شدن دهان پسته و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,236
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3

4. خنداندن پسته با استفاده از انبر:​

پسته ها را در ابتدا به مدت 6 الی 8 ساعت در آب خیس می کنند تا پوسته صدفی آن نرم شود، سپس با استفاده از انبرهای مخصوص روی چوسته صدفی شکاف ایجاد می کنند و بعد آنه را در معرض نور خورشید یا درون دستگاه خشک کن قرار می دهند تا علاوه بر خشک شدن، خندان شوند.

تفاوت اساسی میان پسته آب خندان و خندان

میان پسته هایی که به طور طبیعی خندان هستند و پسته هایی که با روشهای ذکر شده خندان می شوند تفاوت های اساسی وجود دارد که عبارتند از:

1. پوست پسته های آب خندان را می توان با کمی فشا دست بست زیرا مغز این پسته ها به اندازه کافی رشد نکرده اند.

2. سطح داخلی پسته آب خندان طیف رنگی تیره تری دارد.

[IMG alt="پسته آب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا