- ارسالیها
- 1
- پسندها
- 1
- امتیازها
- 0
- نویسنده موضوع
- #1
عسل مایعی شیرین است که توسط زنبورهای عَسل و با استفاده از شهد گل ها تولید می شود. در بیشتر موارد رنگ عَسل معیار درجه بندی آن است ، عسل کهربایی شفاف و طلایی اغلب قیمت خرده فروشی بالاتری نسبت به انواع تیره آن دارد.
جالب است بدانید که طعم و مزه انواع مختلف عسل بر اساس گلهایی که شهد از آنها برداشت شده متفاوت خواهد بود.
عسل در دو نوع خام و پاستوریزه موجود است. عَسل خام از کندو خارج شده و مستقیماً بسته بندی می شود و به همین دلیل حاوی مقادیر بالایی از مخمر ، موم و گرده خواهد بود. اعتقاد بر این است که مصرف عَسل خام محلی به دلیل قرار گرفتن در معرض گرده گل ها ، در مواردی باعث بروز آلرژی های فصلی میشود.
در مقابل،عَسل پاستوریزه برای بسته بندی راحت و از بین رفتن ناخالصی...
جالب است بدانید که طعم و مزه انواع مختلف عسل بر اساس گلهایی که شهد از آنها برداشت شده متفاوت خواهد بود.
عسل در دو نوع خام و پاستوریزه موجود است. عَسل خام از کندو خارج شده و مستقیماً بسته بندی می شود و به همین دلیل حاوی مقادیر بالایی از مخمر ، موم و گرده خواهد بود. اعتقاد بر این است که مصرف عَسل خام محلی به دلیل قرار گرفتن در معرض گرده گل ها ، در مواردی باعث بروز آلرژی های فصلی میشود.
در مقابل،عَسل پاستوریزه برای بسته بندی راحت و از بین رفتن ناخالصی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر