- ارسالیها
- 1,376
- پسندها
- 6,280
- امتیازها
- 24,673
- مدالها
- 14
- نویسنده موضوع
ایسنا/خوزستان دارنده مدال نقره بوکس آسیا با بیان اینکه به خاطر پدرم میخواهم در ترکیب تیمملی قرار بگیرم، گفت: امید زیادی دارم که در ترکیب تیم اعزامی به رقابتهای آسیایی قرار بگیرم، البته حتی اگر هم امید نداشتم بازهم میگفتم که امید دارم زیرا برای پوشیدن پیراهن تیمملی انگیزه و تلاش بسیاری دارم.
سیاوش امیدی در گفتوگو با ایسنا، درباره حضور در اردوی تیمملی و شرایطش، اظهارکرد: در حال حاضر خوب تمرین میکنم و وضعیت بدنی و روحی خوبی دارم. ۱۸ روزی در اردو خواهیم بود و سپس با انتخابی که برگزار میشود، نفرات برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا در هند مشخص خواهند شد.
وی درباره شانس قرار گرفتنش در ترکیب تیمملی برای رقابتهای آسیایی، گفت: امید زیادی دارم. حتی اگر هم امید نداشتم بازهم میگفتم...
سیاوش امیدی در گفتوگو با ایسنا، درباره حضور در اردوی تیمملی و شرایطش، اظهارکرد: در حال حاضر خوب تمرین میکنم و وضعیت بدنی و روحی خوبی دارم. ۱۸ روزی در اردو خواهیم بود و سپس با انتخابی که برگزار میشود، نفرات برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا در هند مشخص خواهند شد.
وی درباره شانس قرار گرفتنش در ترکیب تیمملی برای رقابتهای آسیایی، گفت: امید زیادی دارم. حتی اگر هم امید نداشتم بازهم میگفتم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.