- ارسالیها
- 5,104
- پسندها
- 25,179
- امتیازها
- 67,173
- مدالها
- 51
- نویسنده موضوع
- #1
به نظر میرسد که میتوان از ضایعات تخمیر جو که از فرآیند تولید نوشیدنی باقی میماند، برای تولید سوخت زیستی استفاده کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از آی ای، روند تولید ماءالشعیر منجر به باقی ماندن مقدار زیادی ضایعات دانههای جو میشود که یک پروتئین و پودر غنی از فیبر است و به طور معمول در خوراک دام یا مزارع استفاده میشود.
اکنون دانشمندان دانشگاه ایالتی پلی تکنیک "ویرجینیا" راهی یافتهاند که با استخراج پروتئین و فیبر موجود در این دانههای باقی مانده میتوانند انواع جدیدی از منابع پروتئینی، سوختهای زیستی و غیره تولید کنند.
دکتر "هایبو هوانگ" محقق اصلی این پروژه گفت: در صنعت تولید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.